Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τράπεζα αίματος άνοιξε ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η νεοσυσταθείσα ομάδα «Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας», ανοίγοντας τράπεζα αίματος διαθέσιμη για όλους τους συμπολίτες μας. Η τράπεζα ιδρύθηκε επίσημα την Τετάρτη 31 Μαρτίου, με τα μέλη της να είναι τα πρώτα που έσπευσαν να γίνουν αιμοδότες. Ο αριθμός μητρώου της τράπεζας αίματος είναι 15878 στο όνομα του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος μέσω της σελίδας του στο facebook, όπου επικοινωνούν τις εθελοντικές τους δράσεις. 

«Σήμερα 31/03/2021 ιδρύθηκε επίσημα η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Πρώτη φορά σήμερα δώσαμε αίμα στην τράπεζα αίματος μας, μέσω της οποίας παρέχουμε αίμα σε οποιονδήποτε το χρειαστεί. Μπορεί ο καθένας να πάει να δώσει αίμα στο όνομα με αριθμό μητρώου: 15878!




Είναι μια εθελοντική κίνηση που βοηθάει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη! Μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος να έχει άμεση ανάγκη για αίμα, όποτε η πρόληψη είναι η καλύτερη επιλογή και γι αυτό ιδρύσαμε την τράπεζα αίματος ώστε να είμαστε έτοιμη σε μια τέτοια δύσκολη περίπτωση.

Ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι αιμοδότες μικροί και μεγάλοι. Σώζουμε ζωές με μια πολύ απλή κίνηση. Γινόμαστε αιμοδότες! Κάνουμε κάλεσμα αιμοδοτών και σας παροτρύνουμε όλους να κάνετε την αρχή!

Για έξτρα κίνητρο να ξέρετε πως μετά την αιμοδοσία, σας δίνεται και χυμός με αλμυρά μπισκότα όποτε μόνο κερδίζετε από αυτήν σας την πράξη!

Ευχαριστούμε το προσωπικού αιμοδοσίας του νοσοκομείου Βέροιας για την άμεση εξυπηρέτηση τους και την βοήθεια τους».

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια παιδιά για τις δράσεις σας εθελοντικού χαρακτήρα, στέλνετε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους, για την προσφορά στον συνάνθρωπο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, όπου η συντριπτική δυστυχώς πλειοψηφία του Νεοέλληνα σκέπτεται μόνο τον εαυτούλη της και πέρα από κει τίποτε. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια . Όμως ο τιτλος ,,νεολαια βεροιας,, δεν ειναι ιδιοκτησια ενος μικρου και νεου συλλογου. Ελπιζω να μην κρυβεται απο πισω καποιο κομμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ