Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ηθοποιάρα!

Η μέρα που η Σοφούλα έγινε Σοφία - Το Twitter χειροκρότησε το σθένος της
Μπήκε στον δεύτερο κύκλο των Άγριων Μέλισσων και αμέσως κατάφερε να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο της. Με ιδιαίτερη υποκριτική ικανότητα και αφοσιωμένη πλήρως στο ρόλο της κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και θεωρείται από τους βασικές πρωταγωνίστριες του σίριαλ του ΑΝΤ1. Όμορφη, έξυπνη και δυναμική υποδύθηκε μια νέα κοπέλα που ερωτεύθηκε τον λάθος άνθρωπο στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Ο λόγος φυσικά για την Βίκυ Διαμαντοπούλου, μια νεαρή ηθοποιός, η οποία κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και είναι η γνωστή σε όλους μας ως Σοφούλα, η όμορφη κόρη του κοινοτάρχη Ντόλια στο Διαφάνι.

Θυμίζουμε πως η κόρη του Τόλλια από το Διαφάνι είχε πέσει στην παγίδα του αδίστακτου άνδρα, τον οποίο και παντρεύτηκε για να καταλήξει και εκείνη θύμα των βίαιων συμπεριφορών του απέναντι στις γυναίκες.

Την ώρα που ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης Σταμίρη εναντίον του, η μαρτυρία της Σοφούλας αποτέλεσε την οριστική καταδίκη του. Η Σοφούλα δεν δίστασε να βρεθεί μπροστά στον βασανιστή της και να πει όλη την αλήθεια μπροστά στους δικαστές. Η μέρα δηλαδή που η Σοφούλα σήκωσε το ανάστημά της και έγινε Σοφία!

Το Twitter επικρότησε την αλλαγή στάσης της Σοφίας

Η Σοφούλα αποτελούσε για πολλά επεισόδια «κόκκινο πανί» για τους λάτρεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, η εμφάνισή της στο δικαστήριο έκανε δεκάδες χρήστες του twitter να αλλάξουν γνώμη.
  • «Η μέρα που η Σοφούλα έγινε Σ Ο Φ Ι Α. Σεβασμός σε κάθε γυναίκα που βρίσκει το θάρρος να σταθεί μπροστά στο κτήνος της», γράφει κάποιος.
  • «“Κορίτσι μου” με πόνο στην χροιά και δάκρυα στο βλέμμα γιατί άλλη μια γυναίκα έζησε τον εφιάλτη, άλλη μια γυναίκα μάτωσε σωματικά και ψυχικά», γράφει κάποιος άλλος παρακολουθώντας τις «Άγριες Μέλισσες».
  • «Ήθελε κότσια Σοφούλα. Μπράβο»!
  • «Tο αποψινό είναι must watch. Η Ελένη και η Σοφία γίνονται η φωνή και το σώμα των γυναικών που υποφέρουν είτε σωματικά είτε λεκτικά και δεν έχουν τη δύναμη να μιλήσουν γιατί τους την έχουν εξαντλήσει κάποιοι άλλοι με τη γροθιά τους και στο στόμα τους».
  • «Ένα τεράστιο Μ Π Ρ Α Β Ο στη Σοφούλα που βρήκε το θάρρος και το ψυχικό σθένος να μιλήσει Και φυσικά ρισπέκτ στην κα Διαμαντοπούλου για την εντυπωσιακή εξέλιξή της».
Η γοητευτική καλλιτέχνης αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργος Αρμένης, ενώ στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 «Daddy Cool».

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια, μιας και η Σοφούλα θα βρεθεί σε βαθιά κατάθλιψη. Tα Spoilers αναφέρουν πως σκέφτεται να κλειστεί σε μοναστήρι, την στιγμή που οι γονείς της και ο Άγγελος θα κάνουν τα πάντα για την μεταπείσουν. Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς δέκτες...

Δείτε φωτογραφίες της Βίκυς Διαμαντοπούλου από τα τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ