Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαριπόζα στο veriotis.gr: Tο Μακροχώρι, τo Survivor και οι 361.000 followers στο Instagram

Πού έβγαινε στη Βέροια; Ποιες οι αναμνήσεις της από το Μακροχώρι;
Με μια γεύση... Μακροχωρίου ξεκίνησε το φετινό Survivor καθώς μέσα στους 20 παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ξεχώρισε μια γυναίκα που κατάγεται από το Μακροχώρι Ημαθίας. Η εκρηκτική Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου από τις πρώτες κιόλας ημέρες ξεχώρισε με την παιδικότητά της, με την γοητεία της και αργότερα με τον δυναμισμό της. Για περίπου 1,5 μήνα αγωνίστηκε με την μπλε ομάδα, πείνασε, πάλεψε στον στίβο μάχης, έκλαψε, όμως δεν το έβαλε κάτω μέχρι που το σώμα της την εγκατέλειψε και αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας. 




Η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου μίλησε στο veriotis.gr για την συμμετοχή της στο πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης, την δουλειά της αλλά και τις αναμνήσεις της από το Μακροχώρι, όπου ήταν το δεύτερο σπίτι της. Τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο; Τι ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη; Ποια θεωρεί την κορυφαία influencer της Ελλάδας; Πού σύχναζε όταν ερχόταν στο Μακροχώρι και Βέροια; Τι έχει να πει στους συντοπίτες της;

Πως θα περιέγραφες την εμπειρία σου στο Survivor;

Σίγουρα ήταν μοναδική εμπειρία που λίγοι έχουν το προνόμιο να ζήσουν. Δύσκολη αλλά μέσα στην ταλαιπωρία είχε και την γλύκα της.




Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσες στο Survivor;

Οι εντάσεις. Την πείνα την άντεχα, όπως και το να κοιμάμαι στο σανίδι. Δεν είμαι άνθρωπος που αντέχει να ζει με εντάσεις. Και οι εντάσεις μεταξύ εμού και συμπαικτών μου ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές.  

Πρώτο βράδυ στην παραλία. Πόσο απείχε από αυτό που είχες φανταστεί;

Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά όχι και έτσι. Έβρεχε καταρρακτωδώς όλο το βράδυ και στην παραλία μας δεν υπήρχε ούτε ένα δέντρο να καθίσουμε από κάτω. Δεν μπορούσαμε να ξεκουραστούμε από όσα είχαμε ζήσει την πρώτη μέρα. 




Δεν σκέφτηκες «Τι κάνω εγώ εδώ; Φεύγω!»;

Αυτό δεν το σκέφτηκα για τις συνθήκες διαβίωσης αλλά όταν είδα τον πρώτο στίβο μάχης. Είναι πολύ πιο τρομακτικά από όσο φαίνονται στην τηλεόραση.

Ποιους θεωρείς φαβορί για την τελική πεντάδα και ποιος κατά την γνώμη σου θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο;

Τελική πεντάδα βλέπω James, Νίκο, Ηλία, Σάκη και Καρολίνα. Ο νικητής πιστεύω θα είναι ο James γιατί το αξίζει κιόλας. Και ένας λόγος παραπάνω είναι ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε νικητή του survivor ένα άτομο διαφορετικό από όσους έχουμε συνηθίσει, με κοιλιακούς, γυμνασμένους κτλ. Είναι πολύ έξυπνος, μεθοδικός, με αντίληψη και πολύ καλός στη στρατηγική.




Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες με το που βγήκες; Φαγητό ή μπάνιο;

Μπάνιο. Έλουσα τα μαλλιά μου 7 φορές!

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγες;

Στον Άγιο Δομίνικο όχι κάτι ενδιαφέρον γιατί έτρωγα ό,τι μου έφερνε η παραγωγή, δεν είχα επιλογές. Το πρώτο πράγμα όμως που έφαγα όταν έφτασα Θεσσαλονίκη ήταν ένα πιτόγυρο μπαμπάτσικο από το αγαπημένο μου μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.




Πόσα κιλά έχασες;

Έχασα περίπου 8 κιλά τα οποία πήραν -σχεδόν όλα- μέχρι να γυρίσω Ελλάδα.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά το παιχνίδι; Τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στα επαγγελματικά σου;

Έχω περισσότερες προτάσεις για δουλειά, μέσω του προφίλ μου στο instagram αλλά και άλλες επαγγελματικές προτάσεις και συνεχίζω να δουλεύω πολύ όσο δούλευα. Η καθημερινότητα δεν άλλαξε, καθώς δεν μπορώ να δω την ανταπόκριση του κόσμου στο πρόσωπό μου μετά το παιχνίδι. Βρισκόμαστε εν μέσω lockdown, δεν πραγματοποιούνται event για να έχω επαφή με τον κόσμο. Κυκλοφορούμε με μάσκες, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν στον δρόμο με βλέπουν, με αναγνωρίζουν, χαίρονται ή με βρίζουν! 

Πόσες ειδοποιήσεις και μηνύματα βρήκες στο κινητό σου όταν το άνοιξες; 

Δεν μπόρεσαν καν να τα μετρήσω. Απάντησα μόνο στα μηνύματα της οικογένειάς μου.




Ο προσωπικός σου λογαριασμός στο Instagram απαριθμεί 361.000 followers. Πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι σχόλια και ειδοποιήσεις από τόσους ακόλουθους;

Είναι κάτι που έκανα και πριν. Το διαχειρίζομαι χωρίς τις ειδοποιήσεις και ελέγχω εγώ την κατάσταση όταν επιλέγω να μπω στα social. Σίγουρα δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.

Πόσο ψυχοφθόρο είναι να δέχεσαι εκατοντάδες μηνύματα, άλλοτε να σε εκθειάζουν και άλλοτε να σε... κράζουν;

Αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, μπορείς να το διαχειριστείς. Μπορεί να με επηρεάσουν αλλά θα κοιμηθώ και την άλλη μέρα θα ξυπνήσω σαν να μην έγινε κάτι. Δεν αξίζει να σε επηρεάζουν ούτε τα κακά ούτε τα καλά σχόλια. Στην αρχή ήταν πιο ψυχοφθόρο αλλά είπα ότι εφόσον θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά και η δουλειά περιέχει και αυτό, πρέπει να σφίξεις το στομάχι και να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς.




Πόσες ώρες την ημέρα ασχολείσαι με το κινητό, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους;

Περίπου 9 με 10 ώρες την ημέρα. Προσπαθώ να το ελέγχω όσο μπορώ και να διαβάζω περισσότερα βιβλία, αλλά είναι κάτι δύσκολο μετά από μια δύσκολη ημέρα να βρεις την ψυχική ηρεμία, να αράξεις και να το κάνεις. 

Ποια θεωρείς την top influencer της Ελλάδας και γιατί;

Πολύ καλή δουλειά κάνει η Ιωάννα Τούνη, που έχει μεν τη δική της σειρά ρούχων αλλά και ό, τι άλλο διαφημίζει κάνει εξαιρετική δουλειά, ίσως την καλύτερη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Και η soula glamorous, που με τον δικό της τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση, μπορεί να πουλήσει τα πάντα, από ένα προϊόν μέχρι ολόκληρη εκπομπή.




Κατάγεσαι από το Μακροχώρι. Πόσο συχνά ερχόσουν; Έχεις δεσμούς, σπίτι, συγγενείς εκεί;

Η μητέρα μου είναι από το Μακροχώρι. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη αλλά πηγαίναμε πολύ συχνά όσο ήμουν μικρή και αργότερα όποτε έβρισκα χρόνο. Ο παππούς μου ζει στο Μακροχώρι, όπως και θείοι, θείες, ξαδέλφια... Έχω πολύ μεγάλο σόι στο Μακροχώρι! Το σπίτι μας είναι στην περιοχή του 1ου Δημοτικού.

Ερχόμασταν πολύ συχνά. Είναι το χωριό μου. Μπορεί και 2 φορές τον μήνα τα Σαββατοκύριακα όταν ήμουν μικρή. Έχω περάσει και ολόκληρα καλοκαίρια εκεί. Αν έμενα Θεσσαλονίκη ακόμα, νομίζω θα ερχόμουν πολύ συχνά. 




Τελευταία φορά πότε ήρθες στο Μακροχώρι;

Ήταν Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος πριν το παιχνίδι.

Πού σύχναζες όταν ερχόσουν Μακροχώρι ή Βέροια; Μικρότερη αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία;

Στο Μακροχώρι αράζαμε με τα παιδιά στο Δημοτικό πίσω από την εκκλησία. Μεγαλύτερη που βγαίναμε Βέροια συχνάζαμε στην Εληάς, στον πεζόδρομο της αγοράς και στα μπαράκια της Κυριώτισσας.




Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από το Μακροχώρι; Πέρα από τα αυγουλάκια που μάζευες στο κοτέτσι της γιαγιάς, ανάμνηση που μοιράστηκες στο παιχνίδι. 

Οι ατελείωτες βόλτες, οι άνθρωποι που γνώρισα, τα αγόρια και τα φλερτ που είχα μικρότερη.

Έχεις διατηρήσει επαφές με φίλους από Βέροια ή Μακροχώρι;

Κυρίως τα ξαδέλφια μου που θεωρώ και φίλους αλλά αν βγω έξω, σίγουρα θα πετύχω γνωστούς και φίλους να πιω έναν καφέ, είτε στο Μακροχώρι είτε στη Βέροια.




Θα μπορούσες κάποια στιγμή στο μέλλον, αν το επέτρεπε και η δουλειά σου, να ζήσεις μόνιμα στη Βέροια;

Είναι πολύ όμορφη πόλη αλλά μου αρκεί να πηγαίνω για λίγες ημέρες να αποφορτίζομαι από την ένταση της δουλειάς και της καθημερινότητας. Αλλά όχι για να ζήσω μόνιμα, τουλάχιστον στην ηλικία που είμαι τώρα, καθώς θα με δυσκόλευε και στη δουλειά μου. Ειδικά τώρα που άνοιξα και μαγαζί με ρούχα στην Αθήνα, θα με δυσκόλευε πολύ!

Κατά την συμμετοχή σου στο Survivor είχες την υποστήριξη από τους συγγενείς, φίλους και κατοίκους του Μακροχωρίου. Τι θα ήθελες να τους πεις μέσα από το veriotis.gr;

Μια φορά βγήκα υποψήφια και έμεινα, οπότε σίγουρα υπήρξε και μια υποστήριξη από το Μακροχώρι. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω να έκανα το χωριό και τον νομό υπερήφανο.




Είσαι ανοιχτή σε επαγγελματικές προτάσεις στη Βέροια ή την Ημαθία γενικότερα;

Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες, καθώς θα ήθελα πολύ να έρθω σε επαφή και με τον κόσμο της Βέροιας και της Ημαθίας, να τους γνωρίσω και να με γνωρίσουν από κοντά, μέσω π.χ. της παρουσίασης διαφόρων event, όταν με το καλό το επιτρέψουν οι συνθήκες. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις και θα το δω σαν μια τέλεια ευκαιρία για μια ακόμα επίσκεψη στον τόπο μου!




Ευχαριστούμε πολύ την Έλενα για την όμορφη και χαλαρή κουβέντα που είχαμε, καθώς και για τις φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια στο Μακροχώρι που μοιράστηκε μαζί μας και ελπίζουμε σύντομα να την γνωρίσουμε και από κοντά και να την απολαύσουμε σε κάποιο event που θα γίνει στην πόλη μας.

Follow Έλενα on instagram: elena_mariposa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ