Quantcast

http://picasion.com/

Ψηλά στη λίστα της αύξησης καταθέσεων η Ημαθία

Αύξηση πάνω από 10%
Αύξησαν τις αποταμιεύσεις τους οι Έλληνες, καθώς οι καταθέσεις – νοικοκυριών και επιχειρήσεων – κατέγραψαν αύξηση της τάξεως του 10% μέσα σε ένα εξάμηνο, ξεπερνώντας στα τέλη του 2020 τα 163 δισ. ευρώ. Με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για τις καταθέσεις ανά νομό, η Ζάκυνθος ήταν εκείνη που εμφάνισε την μεγαλύτερη αύξηση με 23,56% μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου του 2020, ενώ ακολουθεί το Ρέθυμνο με αύξηση 17,33% κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Νομοί Κυκλάδων, Χαλκιδικής και Δωδεκανήσων με ποσά κατάθεσης ανά λογαριασμό ενισχυμένα κατά 16,63%, 15,34% και 14,75% αντίστοιχα, ενώ διψήφιο ποσοστό αύξησης καταγράφουν, επίσης, τα υπόλοιπα των κατοίκων σε Κέρκυρα, Πιερία, Καρδίτσα, Κεφαλονιά, Φλώρινα, Δυτική Αττική, Χανιά, Ηράκλειο, Ημαθία, Κιλκίς και Σάμο.

17 σχόλια:

  1. Ελεύθεροι επαγγελματίες και καταστηματαρχες, δεν πληρώνουν εφορία κλέβουν το ΦΠΑ, δε πληρώνουν το τεβε και τα βάζουν στη τράπεζα να πάρουν τους τόκους.

    Αθάνατη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσιος υπαλληλος μαλλον εισαι εσυ. Δασκαλος??

      Διαγραφή
    2. Ψεύτικες ειδήσεις !! Fake news !!!

      Διαγραφή
    3. Ούτε πανεπιστήμια έχουμε, ούτε θάλασσα-τουρισμο έχουμε, ούτε Ευρωπαϊκά κονδύλια μασουλαμε όπως η Κρήτη π.χ., και η Ξάνθη, Κομοτηνή λόγω ότι είναι παραμεθόριες περιοχές, μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί και τρώμε το σανό αμασητο !!!

      Διαγραφή
    4. Κοματοσκυλο ή μήπως λαμόγιο ??

      Διαγραφή
    5. Σιδηροπούλου Αριστέα10 Απριλίου 2021 στις 7:32 μ.μ.

      Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι λαμόγια είναι αυτοί που συντηρούν την οικονομία.Φτανει πια αυτή η μίζερη δημοσιοπαλληλιστικη νοοτροπία.

      Διαγραφή
    6. Κομμουνιστης με δεξιές τσέπες και εσύ; το κράτος σε αναγκάζει να φοροδιαφευγεις ως ελεύθερος επαγγελματίας διότι η φορολογία δεν είναι αντικειμενική. Έτσι δεν μπορεί να γεμίσει το ταμείο του κράτους που σε πληρώνει δημόσιε υπάλληλε της σύγχρονης τηλεμ@λ@κι@ς!!

      Διαγραφή
  2. Κάποιος ερευνά που υπάρχει χρήμα ακομα, για να το πλιατσκολογήσει. Μα τι καχύποπτος που είμαι! Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας! Συνεργαστείτε μαζί τους και θα πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά το ξέραμε ότι οι φασουλονταβαδες ανέκαθεν ήταν σφιχτο, μαιντανοί και τσιγκούνηδες.Αν βάλεις κι αυτούς που συγγένεψαν με βλάχους η τσιγκουνιά χτυπαει κόκκινο!Μαζευτε τα ρε! Να δούμε τι θα τα. κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΑΙΑΔΑΡΕ. ΠΟΛΥ ΛΑΡΖ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

      Διαγραφή
    2. Γιατί? Ψέματα λέει?

      Διαγραφή
    3. Ρε μήπως είσαι και εσύ Πόντιος Μακεδονομαχος,αν δεν σου αρέσει,εσύ που είσαι ανοικτοχερης με καρδιά λάχανο, στα πατρογονικά τίποτε δεν σε κρατά αει σηχτηρ.

      Διαγραφή
    4. ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

      Διαγραφή
  4. Στην πεντάδα μόνο τουριστικές περιοχές, κατά τα άλλα κλάμα οι νησιώτες και οι τουριστικές περιοχές. Να μην πατήσει τουρίστας μυξοκλαψιάρηδες, πονηροί που δεν δηλώνετε τίποτε στην εφορία. ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ. Ακούς Βεζυρόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος ο τίτλος σε σχέση μ αυτό που γράφεις Βεροιώτη. Για αύξηση του ποσοστού των καταθέσεων στο 6μηνο μιλάς και όχι για συνολικές καταθέσεις. Εκεί είμαστε χαμηλά δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ