Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιτούλιας στην ΕΡΤ3: «Γιορτή του βόλεϊ στο Μακροχώρι»

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του 10ου φαιναλ φορ Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» 2020-2021 στη Βέροια ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3. Λίγες ώρες πριν από το ιστορικό σερβίς της ομάδας του ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας στο φάιναλ φορ του Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» 2020-2021, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί από 17-18 Απριλίου στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» της Βέροιας, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» Δημήτρης Πιτούλιας συμμετείχε την Παρασκευή τηλεφωνικά στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3.

Ο «οικοδεσπότης του φετινού φάιναλ φορ και ειδικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ μιλώντας στην δημοσιογράφο, Ευγενία Γήτα τόνισε τα εξής:

«Το φάιναλ φορ ήταν να διεξαχθεί τέλη Φεβρουαρίου και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ματαιωθεί ο θεσμός, με ενέργειες της ΕΣΑΠ καταφέραμε τελικά να το πραγματοποιήσουμε και είμαστε στο γήπεδο ενόψει του σαββατοκύριακου, που θα ναι μια γιορτή για το βόλεϊ» τόνισε ο κ. Πιτούλιας, ο οποίος όπως επεσήμανε «πριν ασχοληθώ με τη διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας, ως λάτρης του βόλεϊ, τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω παρακολουθήσει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Αυτό άλλωστε ήταν και η αφορμή να ασχοληθώ με τα κοινά του ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα, τον τόπο και την πόλη της Βέροιας.

Τέλος o κ. Πιτούλιας αναφερόμενος στην παρθενική φετινή χρονιά της Volley League, όπου η ομάδα του κατέλαβε την 7η θέση, επανέλαβε το μότο της βολεϊκής οικογένειας του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας «ήρθαμε για να μείνουμε! Θέλουμε να μείνουμε, θέλουμε να προσφέρουμε πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο άθλημα του βόλεϊ. Βέβαια, λόγω της φετινής χρονιάς ιδιαίτερων συνθηκών, εξαιτίας του Covid 19, αλλιώς τα φανταζόμασταν τα πράγματα στην Volley League όταν ανεβήκαμε και αλλιώς τα ζήσαμε. Παρόλα αυτά όλοι ευχόμαστε να επανέλθουμε γρήγορα σε μία κανονικότητα και του χρόνου μαζί με τον κόσμο στο πλευρό μας, να απολαύσουμε όλοι αυτό το υπέροχο άθλημα και το υψηλό επίπεδο που παίζεται στο πρωτάθλημα της Volley League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ