Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολυμπιακός Βόλου: Δύσκολος αντίπαλος για τη Βέροια

Η ομάδα της Θεσσαλίας τα έχει καταφέρει θαυμάσια μέχρι στιγμής, στην φετινή Football League. Κι από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετράει 2 νίκες όπως και η Βέροια, σε ισάριθμα παιχνίδια. 1-0 εναντίον της Τρίγλιας και 1-3 εναντίον της ΑΕΠ Κοζάνης, θέτοντας έτσι, σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει η ιστορική ομάδα του Βόλου, μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Άλλωστε, μόνο νίκες μέχρι στιγμής έχουν 3 ομάδες: η Βέροια, η Καβάλα κι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αύριο, Κυριακή 04 Απριλίου κατά τις 17:00 , αυτό το γεγονός θα έχει αλλάξει σίγουρα, από την στιγμη που Ολυμπιακός Βόλου και Βέροια αναμετρούνται μεταξύ τους. Έτσι, είτε και οι 2 θα γράψουν και από μια ισοπαλία, είτε ο ένας από τους 2 θα έχει στο παλμαρέ του την πρώτη του ήττα!

Πληροφορίες από την πόλη του Πηλίου, αναφέρουν πως αγωνιστικά ο Χερμάν Ερέρα δεν θα προλάβει μάλλον να είναι έτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση, όπως κι ο νεοαποκτηθής Γκοατά. Επίσης, εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Αγροδήμος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ένα από τα "βαριά" ονόματα της ομάδας, ο Νικλητσιώτης.

Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, γέννημα θρέμμα Βολιώτης, έχει στην διάθεσή του ένα μεγάλο ρόστερ που απαρτίζεται από 32 ποδοσφαιριστες, με συνολική αξία περίπου €2,000,000 ,έχοντας ένα καλό κράμα έμπειρων αλλά και νέων ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών. Έτσι, στην σχηματική κατασκευή θέσεων οργάνωσης 4-2-3-1 που συνήθως προτιμά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει πολλές λύσεις. Χωρίς όμως όλες αυτές οι λύσεις να αποτελούν το βραβείο ποιότητας πέρα κάποιων βασικών παικτών, αλλά έχει πετύχει μια φοβερή ομοιογένεια, με αρχή, μέση και τέλος.

Γνωστοί ποδοσφαιριστές: ο γνωστός goalkeeper Xenodochof με θητεία σε ΟΦΗ, Λάρισα και Motherwell, ο κεντρικός αμυντικός Γιαννίτσης ( Άρη, Ηρακλή) και ο Νικλητσιώτης φυσικά του Ολυμπιακού.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αλαμπορινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ