Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μετατίθεται για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Να σημειωθεί πως και η ΓΣΕΕ, με ανακοίνωσή της, είχε προχωρήσει σε απόφαση για την μεταφορά των εορτασμών της εργατικής Πρωτομαγιάς.

8 σχόλια:

  1. Χαχαχα, μην τυχών και χάσουμε την αργία. Και η 15η Αυγούστου Κυριακή πέφτει, να τη βάλουμε Δευτέρα να κάνουμε τριήμερο. Και 25 & 26 Δεκεμβρίου είναι Σαββατοκύριακο, να κάνουμε κάτι και γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τέλεια. Όπως θέλουμε να κάνουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς ! Όπως μας βολεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!)
      ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ 8ΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ( ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ- ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
      ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ;

      Διαγραφή
  4. TI ΕΡΤΟΣΜΟΙ; ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και συγνώμη εγώ που έχω ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο ....τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακριά από δημόσια νοσοκομεία αυτό τον καιρό

      Διαγραφή
  6. Το χωριό καιγόταν και η Μαριώ μαμιόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ