Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστά λόγω κρούσματος covid τα γραφεία της Μητρόπολης στη Βέροια

Κλειστά θα παραμείνουν τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης για ολόκληρη την εβδομάδα από την Δευτέρα 5/4 έως και την Παρασκευή 9/4, λόγω κρούσματος κορωνοϊού μεταξύ των εργαζομένων. Η σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από την διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για τον κορωνοϊό (COVID-19), εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως βρέθηκε θετικός. Με αίσθημα ευθύνης, η Ιερά Μητρόπολη προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (απολύμανση των χώρων, διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων σε όλους τους εργαζόμενους κτλ.) και ενημερώνει τον ευσεβή λαό πως για προληπτικούς λόγους τα Γραφεία θα παραμείνουν κλειστά για μία εβδομάδα και συγκεκριμένα, από Δευτέρα 5 Απριλίου έως και Παρασκευή 9 Απριλίου.

Επιπλέον, καλεί όλους να εντείνουν τις προσευχές τους, ώστε να απαλλαγεί η πατρίδα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος από τον πειρασμό της λοιμικής αυτής νόσου και δεν παραλείπει να υπενθυμίσει για μία ακόμη φορά, την ανάγκη ακριβούς τηρήσεως των θεσπισθέντων υγειονομικών διατάξεων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Ο ιός είναι ακόμη εδώ, μείνετε σε εγρήγορση, μείνετε ασφαλείς».

6 σχόλια:

  1. Ναί, βέβαια, ὁ κοροϊδοϊός εἶναι παντοῦ καί εἶναι τρελλά μεταδοτικός καί 100%* θανατηφόρος. Δέν βλέπουμε πόσοι «θετικοί» στά κοροϊδοϊοτέστ καί πόσοι ἐργαζόμενοι στά σοῦπερ μάρκετ, στά courrier/delivery καί στίς τράπεζες πεθαίνουν κάθε μέρα; Θερίζει λέμε!

    * (Παρά 99,99%)._

    #ΜένουΝΕαφελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ούτε την Κυριακή δεν παίρνεις ρεπό. Είσαι χαζός κάθε μέρα.

      Διαγραφή
    2. Είσαι απλά τραγικός. Εδώ θα μου πεις υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι η γη ειναι επίπεδη... Σου εύχομαι να μην το περάσεις... Στα γράφει ένας θετικός στην 11 μέρα της καραντίνας του.

      Διαγραφή
    3. Τραγικο!
      Και ο τροπος βεβαια που το περιγραφετε προσδιδει μια τραγικοτητα!!
      Περαστικα!!

      Διαγραφή
  2. Ola gia tin thia koinonia ginonte reeeeeee.se ligo Tha Mas pune na fernume diko Mas kutalaki na Mas koinonane. An fisika anixun giati xlomo to wlepo. Kali metania orthodoxos xristianoi mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο μόνος εδώ μέσα που έχεις το γνωθει σεαυτο asxetos!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ