Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καραβασίλης: «Είχαν κλειστά τα δικαστήρια με 200 κρούσματα και θέλουν να τα ανοίξουν με 4.500»

«Να είστε προετοιμασμένοι για αγώνες»

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι σε εκείνους που παίρνουν αποφάσεις σχετικά με τα δικαστήρια εμφανίστηκε ο Φώτης Καραβασίλης. Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ασκεί δριμεία κριτική και στέλνει το μήνυμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις. «Είχαν κλειστά τα δικαστήρια με 200 κρούσματα και θέλουν να τα ανοίξουν με 4.500» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καραβασίλης, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλη απαξίωση του κλάδου. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Η απαξίωση του κλάδου μας καλά κρατεί. Η αχρωματοψία με το βαθύ μαύρο της κοινωνίας που οι διοικούντες το βαφτίζουν βαθύ κόκκινο μας έχει εξοργίσει όλους. Οι παλινωδιες των υπευθύνων σχετικά με τις απαγορεύσεις μόνο στη προστασία της δημόσιας υγείας δεν οδηγούν. Η γνωστή ΚΥΑ του Σαββατοκύριακου δεν εκδόθηκε ακόμη. Η ολομέλεια των προέδρων αναμένει στο ακουστικό της... Κρατούσαν κλειστά τα δικαστήρια με 200 κρούσματα και θέλουν να τα ανοίξουν στα 4.500. Ποιος μπορεί να είναι ήρεμος πια. Να είστε προετοιμασμένοι αγαπημένοι μου συνάδελφοι για αγώνες».

7 σχόλια:

  1. Ε μη πηγαίνετε. Δε ξέρετε τι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτη οπως καταλαβαινεις εχουμε μια πολυ ΣΟΒΑΡΗ Κυβερνηση, οπως περα απο το δικο σας, λενε ελευθεροι τα Σαββατοκυριακα, αλλα τις καθημερινες απαγορευονται απο Δημο σε Δημο αν δεν κανω λαθος ο κορονοιος επιλεγει ημερες και ωρες για να επιτεθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγώνες οι Δικηγόροι; Φωώτη εδω γελάμε; Η πρωταπριλιά πέρασε.
    Το να μην πάτε στα Δικαστήρια ειναι αγώνας ε; Δε λέω. Μερίδα των συναδέλφων σου, πεινάει κυριολεκτικά. Προτείνω μεταξύ των άλλων που επιβάλατε, να μπει και ενα μικρό ποσό υπέρ των δικηγόρων, για κάθε ανάσα που παίρνουμε όλοι μας. Αναπνεόσημο ας πούμε. Δε μας σώζει τίποτε Φώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ προσωπικά που παρακολουθώ καθημερινά ΣΚΑΙ TV, δεν ηκουσα κάποιο τέτοιο πρόβλημα να αναφέρεται από τους εγκριτους δημοσιογραφους του σταθμού.
    Δεν θα είχε ξεφύγει από τον πορδοσαλτε εξάλλου.
    Μάλλον πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη του με 17 μονάδες μπροστά κουλη πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που είπαν ότι τελικά δεν θα ανοίξουν πάλι διαμαρτύρονται. Χαχαχα, δεν υπάρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ( ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ; ) ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΣΥΛΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ.
    ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕ 15 ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;
    ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ