Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μάχη των πάγκων: Chuck Norris Vs Bruce Lee

Σήμερα θα είμαστε χιουμοριστικοί. Γιατί; Δεν υπάρχει γιατί. Υπήρχε απλά κάτι ξεκάθαρο... ★Παύλος Δερμιτζάκης: Ως άλλος Chuck ζωσμένος με όλα τα του τα όπλα, κατέβηκε στην ζούγκλα να κυριαρχήσει και να επιτεθεί γρήγορα στα πρώτα λεπτά για να αποτελειώσει τον αντίπαλο. Έτσι, ζώστηκε με σφαίρες και αυτόματα, πυροβόλησε, αλλά στόχο δεν βρήκε. Οι σφαίρες του αν και πετούσαν, δεν κατάφεραν να τρυπήσουν τα ζωτικά όργανα του Πανσερραϊκού.

Με διάταξη θέσεων στο γνωστό 4-2-3-1 και τα επίσης γωστά που έχουμε αναφέρει 4-2-3-1 σε φάση επίθεσης και 4-4-2 σε φάση οργανωμένης άμυνας με τον Λοχία Πασά να αποτελεί τον 2ο του 2 μπροστά, με τον Λουκίνα σε ρόλο γραφέα του λόχου. Κάπου σε μια φάση στο α' μέρος κατά το 1ο build up έπαιξε με 3-4-3 θέτοντας τον Βεργώνη ανάμεσα από Μαραγκό και Σκόνδρα για να οργανώσει επίθεση όπως έμαθε από τον διδάσκαλο John Rambo, αλλά έπεσε σε Cowboys from Hell του Πανσερραϊκού και δεν κατόρθωσε να ξεκλειδώσει την άμυνά τους.

Έτσι, στο 2ο ημίχρονο, κάπου ανάμεσα σε στήσιμο μιας ακόμα σκηνής από τους στρατιώτες Πόζογλου και Αποστολόπουλο, ο Chuck δεν κατόρθωσε να αντιληφθεί την κίνηση Ninja του Bruce κι έτσι έχασε το ματς.

★ Πέτρος Στοΐλας

O Bruce Lee έχει όπλα όχι και τόσο προηγμένης τεχνολογίας, αλλά τι να τα κάνει; Μάλλον δεν τα χρειάζεται. Έχει τους ninja του, που με καλή φυσική κατάσταση πετάνε στον αέρα να κλωτσήσουν και ότι γίνει.

Με σχηματική διάταξη ίδια με τον Chuck... Μπροστά και πίσω.... Ίδια.

Αν και ήταν στην αρχή του αγώνα οι σφαίρες του Chuck πολλές, αν και δεν μπόρεσε να απειλήσουν μπροστά οι καρατέκα του, αν και προς το τέλος του αγώνα, η αντεπίθεση που δέχτηκε ήταν ανελέητη, ο mastermind δάσκαλος Bruce, χτύπησε σαν cobra τον Chuck που την "έπεσε" λιγάκι κάτω από το δέντρο με μαξιλάρι τον σάκο του. 10 λεπτά αρκέστηκαν για να του ρίξει την "δαγκωνιά" με τον black mamba και να τρέξει να χαθεί στις φυλλωσιές της λίμνης Κερκίνης.

Ήταν αυτός που τελικά γεύτηκε γνήσια mozzarella... Ο Chuck αρκέστηκε στον γυρισμό μετά την μάχη, σ' ένα απλό και ταπεινό μικρό κεσεδάκι με γιαούρτι Δορκάδος.... Έτσι για να δροσιστεί.

Επιμέλεια: Βασίλης Αλαμπορινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ