Quantcast

http://picasion.com/

Η «Φίνα Κότα» από Δευτέρα 3 Μαΐου και πάλι κοντά σας

Κρατήσεις στο 2331043222
Από την Δευτέρα 3 Μαΐου, το ψητοπωλείο «Φίνα Κότα» που βρίσκεται στο Μακροχώρι (Αριστοτέλους 91) ξεκινάει και πάλι την λειτουργία του. Με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας, τις οικονομικές τιμές, και κυρίως τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, το αγαπημένο ψητοπωλείο μας προσκαλεί να γευτούμε και πάλι τις νοστιμιές του. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωσή της επιχείρησης:

«Πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι η ασφάλεια και η υγεία συνεπώς η αυστηρή τήρηση των μέτρων είναι μια ευθύνη που θα μοιραστούμε με σκοπό να πάνε όλα καλά. Εμείς έχουμε φροντίσει ώστε τα τραπεζοκαθίσματα να είναι τοποθετημένα σε απόσταση και εσείς θα πρέπει να φροντίζετε να διατηρούνται αυτές οι αποστάσεις.

Ζητάμε ευγενικά την κατανόηση σας, αλλά πάνω απ όλα ελπίζουμε στη συνεργασία σας. Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας, και για την αποφυγή αναμονής, σας παρακαλούμε να κάνετε την κράτηση σας στο τηλέφωνο.

Τηλ επικοινωνίας 2331043222  
Σας ευχαριστούμε πολύ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ