Quantcast

http://picasion.com/

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Δέχθηκε 17 σφαίρες!
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου, άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο της Αττικής. Ο αστυνομικός ρεπόρτερ, ο οποίος συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με το κανάλι του ΑΝΤ1 και του STAR, δέχθηκε τους πυροβολισμούς στην οδό Ανίνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε από δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό και εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ήδη αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από κάτοικους της περιοχή, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Ήταν μια μαφιόζικη εκτέλεση, καθώς δέχθηκε 17 σφαίρες...

Ο Γιώργος Καραϊβάζ κάλυπτε για χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο Star και ήταν διαχειριστής του site με αστυνομικά νέα bloko.gr.

3 σχόλια:

  1. Από τους λίγους καθαρούς δημοσιογράφους, είχε την τύχη του Σ. Γκιολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσοχοϊδη ακούς; μέρα μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΟΥΤΙΩΤΗ... ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ