Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευτυχώς υπήρχε ο Προύσαλης: Επικό σκηνικό με τις... ακαταλαβίστικες δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

Χαμένοι στην μετάφραση, Greek League Cup Edition: μετά το τέλος του ημιτελικού Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ ο Νικολά Ματιάσεβιτς πήγε για δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση, όμως δεν υπήρχε κάποιος να μεταφράσει από τ' αγγλικά τα όσα έλεγε! Ο Φίλιππος Βέροιας ήταν ο μεγάλος νικητής του ημιτελικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ μετά από «τιτανομαχία» στον αγωνιστικό χώρο. Στα πέριξ αυτού, ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκε ένα- κατά κάποιον τρόπο- ευτράπελο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Δικέφαλου Νικολά Ματιάσεβιτς θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης που μετέδιδε τον αγώνα, όμως ανέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα: παρά το γεγονός πως θα μιλούσε στ' αγγλικά και όχι στα σέρβικα, δε βρέθηκε κάποιος να μεταφράσει τα όσα θα πει.

Έτσι, ο Κώστας Προύσαλης του Φιλίππου κλήθηκε να βγάλει το γλωσσικό φίδι από την τρύπα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του μεταφραστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ