Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθημερινό το φαινόμενο καύσης αγροτικών εκτάσεων παραπλεύρως της Εγνατίας

Επί ποδός η Πυροσβεστική για την αποφυγή τροχαίων
Καθημερινό είναι το «φαινόμενο» της καύσης αγροτικών εκτάσεων στον κάμπο της Ημαθίας, με μικρές ή μεγαλύτερες εστίες φωτιάς να ξεπηδούν σε διάφορα σημεία του κάμπου. Συχνά όμως κάποιες από αυτές είτε ξεφεύγουν από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την απειλή περιουσίας ακόμα και ζωής, είτε με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, όταν αυτές εκδηλώνονται κοντά στο οδικό δίκτυο, προκαλώντας την μείωση της ορατότητας των οδηγών.


Τρανταχτό παράδειγμα η καραμπόλα 7 οχημάτων που προκλήθηκε πριν ένα χρόνο στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος περίπου του ΣΕΑ Πλατάνου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).


Σήμερα, Παρασκευή 2 Απριλίου, για πολλοστή φορά εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, μέσα στα όρια του δήμου Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να βρίσκεται για άλλη μια μέρα επί ποδός για την άμεση κατάσβεσή τους. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr από τα σημεία:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ