Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λύσεις για δημιουργική καραντίνα από το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Φυτέψτε κηπευτικά και λουλούδια στον μπαξέ ή στον κήπο σας - Σπορόφυτα, αρωματικά, λουλούδια, λιπάσματα, φυτοχώματα, έπιπλα κήπου
Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» προσπάθησε την προηγούμενη χρονιά να σας βοηθήσει να έχετε μία δημιουργική «καραντίνα» και το ίδιο πιστεύει και συνεχίζει να κάνει και την φετινή χρονιά, προκειμένου να καταφέρουμε να μείνουμε ακέραιοι και δυνατοί απέναντι στα γεγονότα των ημερών.


Φυσικά η καλύτερη ψυχοθεραπεία και ηρεμία, μπορεί να προέλθει από την ενασχόληση με τον κήπο, τον μπαξέ, το μπαλκόνι, ακόμη και τον εσωτερικό και εξωτερικό μας χώρο. Οπότε η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για το φύτεμα σπορόφυτων σε μπαξέδες, για το γέμισμα του μπαλκονιού μας με χρώμα και αρώματα, φυτεύοντας λουλούδια και αρωματικά, καθώς και με την διακόσμηση του χώρου στον οποίο περνάμε την ημέρα μας.


Γι’ αυτό σε ό,τι από τα παραπάνω πιστεύετε ότι μπορεί να σας γεμίσει και να σας ευχαριστήσει, το κατάστημα είναι πλήρως εφοδιασμένο με μεγάλη ποικιλία σπορόφυτων, αρωματικών, λουλουδιών, ερασιτεχνικών λιπασμάτων και φυτοχωμάτων με εξειδίκευση, καθώς και έπιπλα για τον κήπο σας, έτσι ώστε αφού τον διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε να μπορείτε να κάθεστε άνετα να τον απολαμβάνετε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε την λίστα σας και να επισκεφθείτε το κατάστημα για να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα εφόδια.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ