Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με θερινό ωράριο ανοίγουν τη Δευτέρα τα καταστήματα στη Βέροια

Με ανοιξιάτικη διάθεση η αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου... 
Επαναλειτουργούν από αύριο Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 τα καταστήματα του λιανεμπορίου στον δήμο Βέροιας, έπειτα από μια παύση μιας εβδομάδας, λόγω της ένταξης του δήμου στην κατηγορία «βαθύ κόκκινο». Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από αύριο με την διαδικασία click away και click inside, ενώ οι καταναλωτές προκειμένου να τα επισκεφθούν, εκτός από το SMS ή το mail με το ραντεβού που θα έχουν λάβει από το κατάστημα, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13032 χωρίς κωδικό αλλά με τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και περιοχή, το οποίο θα έχει διάρκεια έως 3 ώρες ημερησίως.

Την έλευση της Άνοιξης που σηματοδοτούν στη Βέροια οι ανθισμένες ροδακινιές επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως φόντο στην αφίσα για την ανακοίνωση του θερινού ωραρίου καταστημάτων ο Εμπορικός Σύλλογος. Πρόκειται για την φωτογραφία της Εύης Τσιώμου, από τον περσινό διαγωνισμό φωτογραφίας του ΤΟΒ, συνδυασμένη με την ποίηση του Μανώλη Αναγνωστάκη με στόχο να προβληματίσει, να εκφράσει και να τονώσει το ηθικό του εμπορικού κόσμου και των συμπολιτών μας.

Δείτε το θερινό πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων στη Βέροια:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ