Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη της Βέροιας μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1

Με χρυσό σκόρερ τον Λουκίνα στο 12'

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Βέροια, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με εντυπωσιακό γκολ του Λουκίνα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» εξ αρχής έδειξε την ανωτερότητά της στο παιχνίδι και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Καθ' όλη την διάρκεια του ματς, η ομάδα της Ημαθίας δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αλλά και στις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν φάνηκε τυχερή να «σφραγίσει» τη νίκη της από νωρίς, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα:

2’: Ο Μπουτζίκος σέντραρε από αριστερά με τον Τσαγκαλίδη να παίρνει την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να ελιχθεί εντός περιοχής.

6’: Ο Κόλα εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Σκοπελίτης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ, με τον Βελλίδη στη συνέχεια να μαζεύει την μπάλα.

12’: Ο Λουκίνας ελίσσεται εντός περιοχής του Ξενοδόχοφ, με αποτέλεσμα να πλασάρει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και να κάνει έτσι το 0-1, με τη Βέροια να έχει αντισταθμίσει την αρχική ορμή του Ολυμπιακού Βόλου.

19’: Πάλι σέντρα του Μπουτζίκου από αριστερά, ο Παπαδημητρίου όμως έπιασε αδύναμη κεφαλιά και ο Βελλίδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.

24’: Ο Μπουτζίκος έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αναγκάζοντας τον Βελλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

25’: Ένα σουτ του Πασά δεν είχε καμία τύχη με την τροχιά που πήρε η μπάλα, που κατέληξε πλάγιο.

26’: Ο Τσαγκαλίδης πέρασε τον αντίπαλό του, και πέρασε στον Μπουτζίκο, αυτός βρήκε τον Παπαδημητρίου εντός περιοχής, αλλά ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου άργησε να ελέγξει την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα της Βέροιας.

35’: Ο Πόζογλου έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, με τον Ξενοδόχοφ να εκτινάσσεται και ν’ αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Λουκίνας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

52’: Ο Λουκίνας θα βρεθεί εντός περιοχής για να σουτάρει, με τον Ξενοδόχοφ να διώχνει με υπερένταση.

54’: Ο Λουκίνας θα βρει τον Πασά, αυτός θα σουτάρει για να διώξει και πάλι ο Ξενοδόχοφ

59’: Ο Τζούριτς βρίσκεται στο έδαφος εντός περιοχής, ο πάγκος του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτύρεται, ωστόσο ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

68’: Μία κίνηση από δεξιά δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της Βέροιας να βγάλουν την επίθεση με τον Μπουκουβάλα να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.

70’: Κεφαλιά του Λουκίνα σε απόσταση αναπνοής από τον Ξενοδόχοφ, η μπάλα θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

78’: Ο Τσαγκαλίδης θα βρει τον Τζούριτς εντός περιοχής, και ο Σέρβος αν και άργησε να κοντρολάρει σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

83’: Ένα σουτ του Καραγιάννη δεν ανησύχησε τον Ξενοδόχοφ.

Κίτρινες: 21’ Παπαδημητρίου/39’ Σκόνδρας, 62’ Καραγιάννης, 84’ Σιμόνι

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκας (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (58’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (46’ Σιμόνι), Λουκίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ