Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τηλεκπαίδευση: «Κράσαρε» πάλι το Webex - Προβλήματα και στη Βέροια

Μετ' εμποδίων συνεχίστηκαν τα διαδικτυακά μαθήματα το πρωί της Παρασκευής 19 Μαρτίου μέσω Webex, καθώς για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί και μαθητές ήρθαν αντιμέτωποι με προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα. Τα προβλήματα αυτά εμφανίστηκαν δυστυχώς σε δεκάδες περιοχές της χώρας προκαλώντας εκ νέου αναστάτωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ανάμεσά στις πόλεις που είχαν το πρόβλημα ήταν και η Βέροια... Ενδεικτικά αναφέρουμε την Αττική (κέντρο Αθήνας, Πολύγωνο, Κυψέλη, Ηράκλειο, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα, Γαλάτσι, Πατήσια, Πειραιά) αλλά και Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πάτρα, Αργολίδα, Λακωνία, Λάρισα, Ευρυτανία, Πέλλα, Άρτα, Βέροια, Σέρρες, Κατερίνη, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Σκιάθο, Σάμο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ -ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΆΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΆΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ