Quantcast

http://picasion.com/

Στη «Γειτονιά των Αγγέλων» ο 15χρονος Βαγγέλης

Στη «Γειτονιά των Αγγέλων» ταξίδεψε το χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Βρόντζος, ο 15χρονος αθλητής του Συλλόγου «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, που συγκίνησε με τον μεγάλο αγώνα ζωής που κλήθηκε να δώσει σε τόσο νεαρή ηλικία. Ο Βαγγέλης ήταν χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου από πολύ μικρή ηλικία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κύφωση και σκολίωση στην σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να πιέζονται τα ζωτικά του όργανα. Με την βοήθεια όλων μας, συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για να υποβληθεί σε επέμβαση σπονδυλοδεσίας. Η πολύωρη επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες σε κλινική της Θεσσαλονίκης και αν και πήγε καλά και τα πρώτα νέα ήταν ενθαρρυντικά, δυστυχώς η καρδούλα του Βαγγέλη δεν άντεξε την πολυπλοκότητα της επέμβασης και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. 

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σύλλογος «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, ενημερώνοντας πως η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στα Γιαννιτσά.

Καλό Παράδεισο Βαγγέλη 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Καλό Ταξίδι Βαγγέλη... Ο Βαγγέλης μας... άνοιξε τα φτερά του και πέταξε χθες βράδυ... δεν άντεξε η καρδούλα του και έγινε Άγγελος... Χαμογελαστό θα τον θυμόμαστε πάντα και αγωνιστή...
Καλό Παράδεισο Βαγγέλη...
Μεγάλη απώλεια... Δεν υπάρχουν λόγια...
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 13.00 στον Ι.Ν Αγ. Κωνστατνίνου & Ελένης Γιαννιτσών.

5 σχόλια:

  1. Καλο παράδεισο, συλληπητήρια, γενικα τετοιες στιγμες τα λογια ειναι περιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο Βαγγελάκο...Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου.. Κουράγιο στους δικούς σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω κάπου εκεί ψηλά να τρέχεις ανέμελος πλέον και να χορτάσεις όσο παιχνίδι σου έλειπε εδώ κάτω. Καλό ταξίδι αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ