Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συντετριμμένοι Αλεξιάδης και Τρούπκος: Λόγια καρδιάς για τον Σπύρο Σιούγγαρη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας, η είδηση του θανάτου Σπύρου Σιούγγαρη. Ο εκλιπών υπήρξε από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έβγαλε ο νομός μας, με την απώλειά του να προκαλεί θλίψη και στεναχώρια στο φίλαθλο κοινό. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν δουλέψει και συνεργαστεί μαζί του, τον αποχαιρετούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους και οι παλιές δόξες της Βέροιας και της Νάουσας Μιχάλης Αλεξιάδης και Θωμάς Τρούπκος. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο facebook:

Μιχάλης Αλεξιάδης

«Είναι από τι λίγες φόρες που η στεναχώρια μου για ένα γεγονός φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις και εικόνες από το παρελθόν στο μυαλό μου, είναι αυτές που σημάδεψαν την ποδοσφαιρική μου καριέρα και όχι μόνο. Είναι τόση η συγκινησιακή μου φόρτιση που η διαχείριση της αυτή την στιγμή είναι δύσκολη, άλλα θεωρώ ότι πρέπει να το κάνω γιατί οι σχέση μου με τον άνθρωπο αυτόν εκτός από επαγγελματική ήταν και καρμική. Γενικός Αρχηγός και πρωτεργάτης της «μεγάλης» ποδοσφαιρικής ομάδας της ΝΑΟΥΣΑΣ που ανέβηκε στην Α' Εθνική είχα την τύχη να είμαι μέλος αυτής σαν αρχηγός και στέλεχος της.

Αν ταιριάζει ένας ρόλος ή μια θέση που μπορεί ο καθένας να αποδώσει το 100% τότε η θέση του Γενικού Διευθυντή ή Γενικού Αρχηγού έχει ταυτιστεί με το όνομα του ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΟΥΓΚΑΡΗΣ για αυτούς που ξέρουν την πορεία της «Μεγαλης» Νάουσας, γνωρίζουν ότι ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος με ποδοσφαιρικές γνώσεις αντισυμβατικός, οργανωτικός και ευέλικτος που αποτυπώθηκαν, ενσωματώθηκαν στον απόλυτο βαθμό τόσο μέσα, άλλα και έξω από το γήπεδο της Νάουσας που αγαπούσε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Θέλω προσωπικά αλλά και θεσμικά σαν Πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΝΑΟΥΣΑΣ να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον χαμό του. Καλό παράδεισο θα τον θυμόμαστε πάντα, γιατί ήταν και είναι ένα κομμάτι της ζωής μας».

Θωμάς Τρούπκος

«Ο Σπύρος Σιούγγαρης υπήρξε λάτρης του ποδοσφαίρου και μεγάλος γνώστης του αντικειμένου, συνδυασμός που σπανίζει στον χώρο μας. Ανακαλύπτοντας μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα της δεκαετίας του 1990, δημιούργησε στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ μια ομάδα πρότυπο.

Υπήρξαμε συνοδοιπόροι καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και η απώλειά του, αφήνει στον νομό μας και όχι μόνο, δυσαναπλήρωτο κενό. Κ. Σπύρο και εγώ και ο Γρηγόρης, σου χρωστάμε πολλά. Καλό παράδεισο να έχεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ