Quantcast

http://picasion.com/

«Καμπάνα» σε καφετέρια στον Άγιο Γεώργιο

Σέρβιρε καθήμενους πελάτες - Πρόστιμα σε ιδιοκτήτη και πελάτες
Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στον Άγιο Γεώργιο Βέροιας, που εντοπίστηκε να έχει ανοιχτό το κατάστημά του και να σερβίρει καθήμενους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου 6/3 γύρω στις 20:30, εντόπισε την εν λόγω καφετέρια στο χωριό του δήμου Βέροιας ανοιχτή και μέσα να κάθονται 4 πελάτες. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν τις παραβάσεις και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καφενείου και από 300 ευρώ πρόστιμο στους πελάτες για άσκοπη μετακίνηση.


1 σχόλιο:

  1. Με κλειστό κατάστημα με κρατική εντολή, ο αλγόριθμος δεν σου δίνει επιστρεπταιο δάνειο 6,δλδ σε έχει κλειστό και πετάει έξω από την κρατική επιδότηση.
    ΠΟΙΟ ΛΆΜΠΡΟ ΜΥΑΛΌ ΝΈΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΣΚΈΦΤΗΚΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΊΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ ΜΙΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΕΙΣ;

    ΑΝ ΉΤΑΝ ΧΟΎΝΤΑ ΤΟ 67,ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ.
    Ουστ δημοκράτες του κέρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ