Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμφωνία Ηρακλή με Μεληκιώτη

Έτοιμος να υλοποιήσει μία σημαντική μεταγραφική κίνηση που θα τον ισχυροποιήσει ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Οι «κυανόλευκοι», έχουν συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μεληκιώτη για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 24χρονος Βεροιώτης επιθετικός (παίζει και στα δύο άκρα και πίσω από τον φορ) αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Βέροια, Κέρκυρα και Βόλο, ενώ το 2017 είχε κάνει το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Μπορεί στους κιτρινόμαυρους να μην αγωνίστηκε πολύ, κέρδισε όμως πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας του. Τη φετινή σεζόν την ξεκίνησε στην ομάδα της Επισκοπής. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 21.

Ο Μεληκιώτης βρέθηκε χθες στην προπόνηση του Ηρακλή, είχε συνομιλία με τον τεχνικό της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο και τους διοικούντες και αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ