Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν τα rapid test στον Άγιο Γεώργιο

Πόσα θετικά εντοπίστηκαν

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Μαρτίου 2021 η διαδικασία των δωρεάν γρήγορων τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Αγίου Γεωργίου από τον Δήμο Βέροιας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου από 12:00 έως τις 14:00, με σκοπό την καλύτερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.


Από τα 79 δείγματα που ελέγχθηκαν, βρέθηκαν θετικά τα 3. Τη διαδικασία επέβλεπε καθ’ όλη τη διάρκεια ο Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Ρίζος.

22 σχόλια:

  1. Πήγαν πολλά κορόιδα;
    Είχε προσέλευση για να τους πάρουν γενετικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί μετά αυτό σε άλλη συγκυρία εκβιασμού της ανθρωπότητας εκ νέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι θυμάσαι χαίρεσαι κ εσύ μου φαίνεται!!

      Διαγραφή
    2. Θα κάνουν γενετικά τροποποιημένους Έλληνες στο εξωτερικό γιατί δεν έχουν τόσο μοναδικά γονίδια σαν τα δικά μας.Η μασονία θέλει να δημιουργήσει τον εκλεκτό ηγέτη της από ελληνικά γονίδια για να είναι μάστερ στις λαμογιές και την τεμπελιά!!

      Διαγραφή
    3. ΟΚ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΤΡΟΛ ΕΣΕΙς ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΖΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
      ΑΥΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 70%
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ;
      ΕΙΣΤΕ Α ΠΑ ΤΕ Ω ΝΕΣ .

      Διαγραφή
    4. ΔΥΣΝΟΗΤΟΣ ΕΩΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ!

      Διαγραφή
    5. Τράβα στο δημοτικό εσύ.
      Όλοι οι φιμωτρολαγνοι είστε αγράμματοι για αυτό δεν κατάλαβες.

      Διαγραφή
  2. Αμα πάρουν ελληνικό dna το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν έναν κόσμο γεμάτο ηλιθίους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΤΡΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

      Διαγραφή
    3. 6.04 Όλοι ρουφιάνοι ρε μεγάλε!Εγώ ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε πώληση ναρκωτικών και σε έναν βιασμό και δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο την αστυνομία να το καταγγείλω. Είμαι βέβαιος ότι είσαι υπερήφανος για'μένα,εσύ και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες μας! Είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι!!!!!

      Διαγραφή
  3. Θέλουν να σου πάρουν τα χωράφια, να φέρουν αλλοδαπούς και να σβήσει η Ελλάδα από τον χάρτη. Μιας και είμαστε υπερδύναμη και ασκούμε τεράστια επιρροή στον γεωπολιτικό χάρτη, ο Όργουελ τα έγραφε για να τα κατανοήσει ο κυρ Μιχάλης από το εξωτικό Σιμιγδάλι Ημαθίας ( τυχαίο όνομα χωριού). Το να μου πεις οτι δεν κάνεις το εμβόλιο γιατί φοβάσαι για παρενέργειες κτλπ διότι δεν είναι δοκιμασμένο αρκετά, να το καταλάβω αλλα οχι και να σου κλέψουν το Dna ανάγκη είχαν το δικό σου και το δικό μου.. Έγιναν όλοι καθηγητές πανεπιστημίου τώρα με χρονιά εμπειρίας στην βιολογία και την ανάλυση του dna.. Και μετά ρωτάνε τον ανιψιό να τους βάλει κάρτα γιατί αυτά τα μαραφέτια είναι δύσκολο στον χειρισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὁ δημοτικός σύμβουλος-ἰατρός εἶναι συμβεβλημένος μέ τόν ΕΟΔΥ; Πληρώνεται γιά τήν ἐπίβλεψι καί ὁδοιπορικά γιά τίς μετακινήσεις ἀνά τήν Ἠμαθία; Ἔχει ὑπ' ὄψιν του τήν δήλωσι τοῦ ἀριστεροῦ ψάλτη Τσιόδρα ὅτι τά κοροϊδοϊοτέστ βγαίνουν ψευδῶς θετικά, διότι ἀνιχνεύουν καί ἄλλους κορωνοϊούς, στελέχη ἰῶν γρίππης κ.λ.π.; Ἤρεμα ῥωτάω._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΟΥΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ COVID-19 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ (DEMONTE).
      ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. Όλα τα σαινια της βιοϊατρικής μαζεμένα,πρέπει να μας ανοίξετε τα μάτια με τις εμπεριστατωμένες επιστημονικές απόψεις σας. Εμείς οι φιμοτρολαγνοι δότες γενετικού υλικού,αντι-οργουελικοι απατεώνες και μάλιστα πληρωμένοι,οι αγράμματοι ρουφιάνοι,σας παρακαλούμε να μας επιμορφωνετε αυτούς τους δύσκολους καιρούς διασκεδάζοντας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οποιος δε θελει να κανει τεστ και εμβολιο δεν το κανει και δεν τρεχει τιποτα. αλλα ποιος ο λογος να πουλαει εξυπναδες, μυαλο και γνωσεις βιολογιας στους υπολοιπους που εχουν την αντιθετη αποψη και εχουν και αυτοι ερωτηματα και προβληματισμους για τον ιο και την αντιμετωπιση του;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος που θεωρεί ότι μαζεύουν ελληνικό DNA με τα τεστ μάλλον δεν έχει ακούσει ότι αντίστοιχα τεστ κάνουν κατά εκατομμύρια και στον υπόλοιπο πλανήτη..... ή μήπως τα κάνουν για ξεκάρφωμα μην τυχόν και τους καταλάβουμε;;;; Δεν έχουμε καμία ελπίδα ως χώρα! Άνθρωποι (κατά τα αλλά σεβαστοί) που μέχρι χθες δεν ήξεραν να βρουν μια ιστοσελίδα σήμερα «ξεσκεπάζουν παγκόσμιες συνομωσίες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ss1960----πιστευετε το παραμύθι του ιού;
    Είστε αφελής.
    Εκτός αν δεν το πιστεύετε, οπότε είστε πληρωμένος παπαγάλος και προπαγανδιστής. Τρίτη οδός δεν υπάρχει.
    Εφόσον υπάρχει η άλλη άποψη ανθρώπων και γιατρών σοβαρών που δεν κρέμονται από τις πολυεθνικές να μάθετε να τις ακούτε να τις συζητάτε. Σε δημοκρατία δεν ζούμε; Έτσι δεν μας λέτε;
    Θα τα ακούτε μπας κ σώσουμε κανέναν ανθρωπάκο από τρεχαματα....
    Άσε τι λένε οι κρατικοί τηλεσκιτζήδες του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.55 αφελείς είστε και όλοι όσοι πιστεύετε ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν! Όλα είναι μία καλοστημένη απάτη από τους μασόνους, τους σιωνιστές και όλους τους υπόλοιπους της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Α,μην ξεχάσω τα νεφελίμ και τα ελοχίμ!!!

      Διαγραφή
    2. δημοτικό εβγαλες; μαλλον όχι. φαίνεται από την ποιότητα του σχολίου σου.
      με ελοχιμ κλπ σας φοβεριζει ο τσιόρδας αλλα που να πάρετα χαμπάρι...εμβολιάκι;; το μπήξαμε; δεν μας έιπες;;
      αν ναι τότε κουνα το κεφάλι καταφατικά να ακούσουμε την προβατοκουδούνα που εχεις κρεμασμενη στον λαιμό .

      Διαγραφή
    3. το παραδείγμα και συγκριση του ιου με τα ναρκωτικά είναι ίδιο περίπου με την καραμέλα που χαρακτηρίζουν οι αριστεριστές τους πατριώτες ως φασίστες.
      αλλάξτε πλευρό στον δισκο...κόλλησε η βελόνα.
      βρείτε άλλο τσιτάτο να υποστηρίξετε την προπαγάνδα σας .
      φώτο με εμβόλιο δεν μας ανέβασες...
      το έκανες βρε άτιμο; ε; θα σε κανει ντα ο τσιορδας αν δεν το εκανες. δεν θα βγεις απο το σπιτι ουτε το 2583 αν δεν κανετε το εμβολιο της pantene της bmw της audi και τωρα θα βγαλει και εμβολιο και η microsoft για 64bitους οργανισμους.

      Διαγραφή
    4. 4:55μμ έχεις θυμό μέσα σου και βλέπεις παντού εχθρούς, μα κυριότερος εχθρός είναι ο εαυτός σου βρες τα με αυτόν και θα νιώσεις καλύτερα.

      Διαγραφή
  9. 9.16 εσύ που έβγαλες το ΠΙΚΠΑ μπορείς να κρατάς ακίνητο το κεφάλι σου,γιατί δεν πρόκειται να κουνηθεί ο αέρας από το εσωτερικό του. Και ο Τσιορδας ποιός είναι;Κάνας θείος σου να υποθέσω. 9.22 ότι θυμάσαι χαίρεσαι!Και χάρη σας κάνω που ασχολούμαι μαζί σας φαντασμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ