Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαρρήκτες με κατσαβίδι «χτύπησαν» το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας διαμέρισμα της Βέροιας

Στα χέρια της Αστυνομίας λίγο αργότερα
Θρασύτατοι διαρρήκτες χτύπησαν νωρίς το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας σε διαμέρισμα στη Βέροια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, οι δύο διαρρήκτες, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, επιχείρησαν να μπούνε γύρω στις 21:30 το βράδυ σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του ΙΚΑ Βέροιας. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι κάλεσαν αμέσως της Αστυνομία. Οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια Βέροιας και με την συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθησαν προχθές (15 Μαρτίου 2021) το βράδυ στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησαν από κοινού να διαρρήξουν διαμέρισμα που βρίσκεται στη Βέροια. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 κατσαβίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ