Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν τα rapid test στους Γεωργιανούς

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Μαρτίου η διαδικασία δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών (rapid tests) για την ανίχνευση κορωνοϊού, που πραγματοποιήθηκε στους Γεωργιανούς, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στον χώρο κάτω από την εκκλησία, από τετραμελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής τον ιατρό του χωριού Θωμά Δημητριάδη. Συνολικά εξετάστηκαν 97 δείγματα, εκ των οποίων όλα ήταν αρνητικά.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της κοινότητας Γεωργιανών σχετικά με την όλη διαδικασία, «Το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι κάτοικοι για την ατομική προστασία τους και κατ επέκταση του γενικού πληθυσμού. 
Ας συνεχίσουμε λοιπόν με την ίδια προσωπική ευθύνη και το σίγουρο είναι πως θα βγούμε νικητές και θα εισέλθουμε στους πρότερους ρυθμούς μας.

Ευχαριστήρια αξίζουν στους κατοίκους για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους, στο τετραμελές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την υπομονή και τον επαγγελματισμό τους, στον καταξιωμένο ιατρό του χωριού μας κ. Δημητριάδη Θωμά, η  παρουσία του οποίου όλα αυτά τα χρόνια στο χωριό μας καταδεικνύει υπευθυνότητα, άριστη συνεργασία και αγάπη για τους ασθενείς του».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ