Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής παιδικών χαρών στον δήμο Αλεξάνδρειας

Επίσκεψη στους χώρους που κατασκευάζονται οι παιδικές χαρές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Ικανοποιημένος από τη πορεία των εργασιών, ο Δήμαρχος τόνισε πως η παρουσία παιδικής χαράς σε κάθε γειτονιά της πόλης της Αλεξάνδρειας και κάθε Κοινότητας, είναι επιβεβλημένη. «Τα παιδιά (οι μικροί μας φίλοι), θα τρέξουν θα παίξουν θα έρθουν σε επαφή με τη φύση και θα κάνουν νέους φίλους, έστω και αν ο χρόνος τους είναι πολύ λίγος», ανέφερε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας πως ότι η δημοτική αρχή προχωρά στη κατασκευή πιστοποιημένων παιδικών χαρών βάσει με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, στη πόλη και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. «Προχωράμε στο έργο μας, με τη προσπάθεια να αναβαθμίζουμε τη ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου Αλεξάνδρειας», σημείωσε ο κ. Γκυρίνης.




2 σχόλια:

  1. Stis paidikes xares eimaste polyyy pisw..pragmatika kapoios apo ton dhmo beroias den exei paei pote se allh polh na doun pws einai oi swstes paidikes xares..eimaste polla xronia pisw..meiname sto prin 30 xronia pou vazazme 2 tsoulithres4 kounies kai ena gyro oloi kai leme kaname paidikh xara..apla ntroph!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς και αυτές θα τις καταστρέψουν όπως έκαναν και με τις προηγούμενες. Συνεχώς ξοδεύει χρήματα ο δήμος σε νέες παιδικές χαρές γιατί κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να καταστρέφουν δημόσια περιουσία χωρίς τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ