Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/3- 28/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής στους Ιχθύες και ο Ουρανός στον Ταύρο, την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, σχηματίζουν ένα Εξάγωνο, που θα μας προσφέρει ξαφνική χαρά και απρόσμενα χαμόγελα! Ευχάριστες ειδήσεις που δεν αναμέναμε, νέα τηλεφωνήματα, συμπτώσεις και μηνύματα, που θα αλλάξουν την ζωή μας και θα μας χαρίσουν πολλά χαμόγελα! Ετοιμαζόμαστε για μόνο θετικά αποτελέσματα από τις επαφές μας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένουμε! Οι πιο τυχεροί είναι όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!


♈ Κριός

Γενικά

Μία δυναμική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Κριέ. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σου δίνει την δυναμική να πάρεις αποφάσεις και να εξελίξεις τα προσωπικά σου σχέδια βάζοντας γερές βάσεις για την πορεία σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη θέλω να μου προσέχεις τις παρεξηγήσεις σε συζητήσεις, αλλά και λίγο παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σου! Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από το ζώδιο σου την Παρασκευή, σε ανανεώνει σημαντικά προσφέροντας ευκαιρίες χαράς και έρωτα. Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού διανύεις τις πιο ερωτικές στιγμές της χρονιάς Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε μία χρυσή εποχή εξελίξεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται στα ερωτικά σου από αυτή την εβδομάδα ενώ καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο της Κυριακής το πάθος είναι κυρίαρχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία καλή εποχή να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε παίρνεις ανάσα από τα προβλήματα και νιώθεις πως ξαλαφρώνεις από τις ατελείωτες πιέσεις. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σε βοηθά να κινηθείς επιτυχώς για την βελτίωση επαγγελματικών και οικονομικών. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής.Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, δεν σου κρύβω ότι σε διακατέχει το στρες με όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουν για την πορεία της εργασίας και των καθηκόντων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να πω ότι διανύεις εβδομάδα ρομαντική , ή ότι υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου! Σίγουρα φαίνεται ότι ξαλαφρώνεις από προβληματισμούς και από έννοιες που σε επιβάρυναν ψυχολογικά και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος όμως με μικρά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να σταθείς και πάλι στα πόδια σου! Μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι εσύ που γεννήθηκες στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στα οικονομικά σου βγαίνουν αρκετά έκτακτα έξοδα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα και την κυκλοθυμία σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σε βοηθά να θέσεις μεγαλόπνοους στόχους και να συγκροτήσεις καλύτερα τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, θέλω να αποφύγεις την νευρικότητα και την ένταση ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και την πορεία τους! Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή, σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς ή και να νιώσεις πιο όμορφα και ζεστά στο πλευρό ανθρώπου που σε νοιάζονται. Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, η αισθηματική σου ζωή φουντώνει από πάθος και εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρχίζει επιτέλους να ξυπνά μέσα σου η επιθυμία για έρωτα και το διασκεδάζεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο αναμένεται θερμό, ερωτικό και παθιασμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο εγρήγορσης, κάνεις νέα σχέδια και είσαι διαρκώς σε επαφές και συζητήσεις. Προσοχή ωστόσο, να μην βιαστείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου η βδομάδα είναι πολυέξοδη.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Όλο σου το ενδιαφέρον φίλε μου Καρκίνε αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι, την οικογένεια και την εργασία. Κάπως πιο ευερέθιστος και νευρικός γιατί κοντοζυγώνει και η Πανσέληνος της Κυριακής η οποία και σε επηρεάζει άμεσα, προκαλώντας συναισθηματικές εντάσεις και ξεσπάσματα στους οικείους σου, κάτι το οποίο και θα ξεπεραστεί. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σε βοηθά να επιλύσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, θα έχεις κάποιες ειδήσεις που θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή σε βοηθά να υλοποιήσεις σχέδια αναφορικά με τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου αφού βγαίνουν όλα τα παράπονα στην φόρα και αισθάνεσαι αδικία, ή ότι δεν σου φέρθηκαν με τον τρόπο που σου άξιζε. Φρόντισε να αποφύγεις την γκρίνια και τα παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ελπιδοφόρα σε βοηθά να κάνεις προοδευτικά βήματα και παρόλο που αγχώνεσαι, ταράζεσαι ή και δεν τα βλέπεις όλα θετικά, μπορώ να πω ότι θα τα πας καλά! Στα οικονομικά υπάρχει ανησυχία για οικογενειακές υποθέσεις ή για έξοδα που αφορούν το σπίτι.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα είσαι γεμάτος επικοινωνίες, ειδήσεις, επαφές και νέα σχέδια. Η διάθεση σου βελτιώνεται και γίνεσαι αρκετά πιο αισιόδοξος για όλα αυτά που προσμένεις να γίνουν. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σου προσφέρει στήριξη στα σχέδιά σου , ενώ κάποιες προσδοκίες σου εκπληρώνονται! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, προσοχή στα οικονομικά έξοδα και στις σπατάλες.Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή, φέρνει μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη στα αισθηματικά! Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, δίνει ένα ευχάριστο νέο, μία ευχάριστη συνάντηση στα ερωτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα νέα της εβδομάδας είναι ευχάριστα για τα αισθηματικά σου γιατί από εκεί που δεν το περιμένεις έχεις το άνοιγμα και την προοπτική για να εκπληρώσεις κάτι που το ήθελες εδώ και πολύ καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι δημιουργική ενώ μπαίνουν στα σκαριά νέα σχέδια, νέα πλάνα ή και νέες συνεργασίες που θα σε στηρίξουν σημαντικά.Στα οικονομικά βγαίνουν αρκετά έξοδα στην επιφάνεια.

♍ Παρθένος

Γενικά

Επικεντρωμένος στα οικονομικά σου είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε και αναζητάς τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις ισορροπίες σου και να λύσεις τις εκκρεμότητές σου! Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σε βοηθά να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στην εργασία σου, οι οποίες και θα φέρουν αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, υπάρχουν παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή με τα άτομα που συνδέεσαι στενά. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή, σου δίνει μία ανάσα και μία νέα προοπτική στα οικονομικά σου, αυτό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις καλύτερα και τα έξοδα της περιόδου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξεις τις παρεξηγήσεις σε συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου ή με το άτομο που ενδιαφέρεσαι! Θα υπάρχει εκνευρισμός και ένταση για αυτό καλύτερα απόφυγε σημαντικές συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα παρόλο που έχει άγχος και κάποια πράγματα δεν σου έρχονται βολικά, μπορείς να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σου αποφέρουν λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου έρχονται χρήματα στα χέρια σου αλλά έχεις και αρκετά έξοδα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία σημαντική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ζυγέ και το ενδιαφέρον σου είναι σε θέματα που αφορούν την ζωή σου, το μέλλον σου και τις σχέσεις σου! Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, φέρνει την σταθεροποίηση σχεδίων και επιθυμιών, κατακτάς κάτι που το ήθελες πολύ! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, υπάρχει ανησυχία και νευρικότητα εξαιτίας επερχόμενων αλλαγών στα επαγγελματικά.Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή, σε βάζει στο ρυθμό της Πανσελήνου που γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο σου, φέρνοντας μεγάλες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις ένα άκρως ερωτικό διάστημα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού ανανεώνουν πλήρως τον τομέα των σχέσεών σου και σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ποθείς. Μαζί, έρχεται και η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, η οποία και φέρνει την ένωση με τον έρωτα που θες, ενώ είναι πολύ πιθανή και μία επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο που μπορείς να επανεξετάσεις τις συνεργασίες σου αλλά και να κοιτάξεις νέες προοπτικές που σιγά σιγά ανοίγονται. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ είσαι επικεντρωμένος σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, την ρουτίνα σου, τις υποχρεώσεις σου ενώ δεν λείπει και το στρες και η υπερένταση! Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικές, με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη είσαι αρκετά βιαστικός σε ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά, ενώ καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για τα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι ιδανική, αρκεί να συγκρατήσεις το πάθος και να εκφράσεις με γλυκύτητα και συναισθηματισμό αυτά που έχεις στην καρδιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση ενώ καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο είναι φανερό ότι βιώνεις αρκετές επαγγελματικές ανακατατάξεις. Στα οικονομικά σου υπάρχουν θετικές ευκαιρίες ανόδου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ είναι φανερό ότι κυνηγάς στόχους, επιθυμίες και είσαι γεμάτος ενθουσιασμό φίλε μου Τοξότη. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες σου, ή να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την ζωή σου σε ένα πολύ καλύτερο πλαίσιο. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, δεν λείπει η υπερένταση, η γκρίνια αλλά και τα καβγαδάκια με την οικογένεια. Από την Παρασκευή με την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης αλλά και με την Πανσέληνο στο Ζυγό φουντώνουν για τα καλά οι ερωτικές εξελίξεις !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκρως ερωτική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και σε αυτό συμβάλει η Πανσέληνος στο Ζυγό όπου με την συμμετοχή της Αφροδίτης φέρνει την εκπλήρωση μίας βαθύτερης επιθυμίας ή ενός σχεδίου για τα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παρόλο που υπάρχει γκρίνια, ασυνεννοησία και ένταση, μπορώ να πω ότι βρίσκεσαι σε ένα στάδιο επαφών και συζητήσεων που θα σε ευνοήσουν! Η εβδομάδα είναι θετική και για τα οικονομικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Αιγόκερε αγχώνεσαι για την έκβαση των επαγγελματικών σου όμως οι πλανητικές όψεις καταδεικνύουν ότι επιτέλους ενεργοποιείσαι σε αυτό τον τομέα. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα σε βοηθά να ακολουθήσεις σταθερά βήματα που θα συμβάλουν στην σταθεροποίηση εργασίας- οικονομικών. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, προσοχή στην αφηρημάδα και στην ασυνέπεια που μπορούν να γίνουν η αιτία να εκνευριστείς. Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι κάπως κενή η εβδομάδα χωρίς σπουδαίες εξελίξεις με βασική προτεραιότητά σου πώς θα πετύχεις ζητήματα που αφορούν το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης. Δεν είναι ιδανική στιγμή ωστόσο για καθοριστικές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ανησυχία και συμβαίνουν αλλαγές όμως θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος. Στα οικονομικά σου δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εξαιρετικά θετική είναι η νέα εβδομάδα για σένα φίλε μου Υδροχόε. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα σε βοηθά να προχωρήσεις σχέδια, επιθυμίες και να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη δείξε προσοχή στα παρορμητικά έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή, φέρνει μία ευχάριστη επικοινωνία ή συνάντηση με πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου! Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, ανοίγονται νέες ευκαιρίες, νέα σχέδια και λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκρως ερωτική εβδομάδα όπου οι ξαφνικές συναντήσεις, τα απρόσμενα μηνύματα και η ανανέωση σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου! Ιδανικές μέρες για να προχωρήσεις σε σχέδια και επιθυμίες που είχες για την πορεία σου με το άτομο της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία εβδομάδα δημιουργική, όπου καταπιάνεσαι με πράγματα που ήθελες εδώ και καιρό! Στα οικονομικά σου, είναι ένα διάστημα που έχεις κάποιες ανασφάλειες και πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις όμως θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ επαναξιολογείς καταστάσεις και κατανοείς τι είναι σημαντικό, απαραίτητο και τι σου ανήκει. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται την Δευτέρα, βρίσκεις λύσεις για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια , το ακίνητο. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη την Τετάρτη, βρίσκεσαι σε κόντρα με πρόσωπο αγαπημένο, πιθανότατα γιατί εσύ θα παρεξηγήσεις κάποιες καταστάσεις. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης από τον Κριό την Παρασκευή, σε βοηθά να πάρεις μία ανάσα στα οικονομικά σου! Την Κυριακή με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, εντείνονται οι φόβοι για το αύριο για την εξέλιξη οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν την λες και την ιδανική εβδομάδα... Υπάρχουν κόντρες και αντιθέσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και καλό είναι να μην βλέπεις τόσο συναισθηματικά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις στάδιο αλλαγών, είσαι σε εγρήγορση, εκνευρίζεσαι από την στασιμότητα που υπάρχει σε εργασίες που συνδέονται με τρίτους! Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος, παρόλο που έρχονται χρήματα στα χέρια σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ