Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα δημοσκόπηση GPO: Με 13,7% προηγείται η ΝΔ

Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ με 7,1%
Με διαφορά 13,7% προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο». Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με 36,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που αγγίζει το 22,7. Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 7,1%, ΚΚΕ με 6,3%, Ελληνική Λύση με 4,1% και ΜέΡΑ25 με 3,0%. Παράλληλα, το 12,5% των ερωτηθέντων απάντησαν «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ», ενώ το 4% άλλο κόμμα. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ΝΔ προηγείτο με διαφορά 13,1%.

14 σχόλια:

  1. Μπα τι έγινε; Τα ΝΕΑ του Μαρινάκη ριξανε την διαφορά κάτω από 20%;. Κούλη ,τα πράγματα όντως ,δεν σου πάνε καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγείτε μέσα από τον ΣΚΑΪ! Ο Μητσοτάκης σας γλενταει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FTANH PIA AUTO TO DOULEMA ,ME TA STIMENA GKALOP,,ELEOS ,,,,AFORIZMENOS 26-27 TA EKATO PRAGMATIKA NOUMERA ,H KYBRNISH DIALIETAI KAI AUTOS STHNH GKALOP,,,,POSA THELH NA MAS TRELANH ,,50 ATOMA POU TON PSIFISAN OI 29 MOU LENE DEN THELOUN NA TON AKOUNE ,KANOUNE METO STO AKOUZMA AFORIZMENOS,,POS EXH TOSO PSILA POSOSTA ,,,????POS???????? MEXRH 27 PAH DEN PAH ,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΓΕΛΟΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΣ ΧΩΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριάκο δεν πάνε καλά τα πράγματα γιατί αν από την διαφορά των 13,7% βγάλεις το 10% (μαγείρεμα της δημοσκόπησης) μένει ένα 3,7% που είναι η πραγματική διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 170 βουλευτές θα βγάλει η ΝΔ μετά από τις επαναληπτικές. Και λίγοι είναι αν σκεφτεί κανείς πως ουσιαστικά δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Ή τέλος πάντων με μια αντιπολίτευσή που εδώ και μήνες ασχολείται κατά κόρον με το μενού διατροφής ενός αρχιεκτελεστή και αμετανόητου δολοφόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ η ΝΔ ασχολείται με το να μην φάμε καθόλου. Τα διαλύσατε όλα!

      Διαγραφή
    2. Ειστε προδότες και οι 2
      Νδ και συριζα
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      Διαγραφή
  7. Κλειστά μαγαζιά με κρατική εντολη και δεν περνούν επιστρεπταιο δάνειο 6.Μας βγάζει εκτός ο αλγόριθμους. Τι θα φάμε εμείς και οι οικογένειες μας λέει ο αλγόριθμος; Η μόνη ελπίδα είναι ο Κουλης. Τελικά. Έχει στο βλέμμα του την έξοδο από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στο Σύριζα που κατάφερε να κάνει τον Κουλη να προηγείται σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8% η ύφεση που θέλατε να είναι μεγαλύτερη. Τα μαγαζιά σε όλο το πλανήτη είναι κλειστά όχι μόνο στην Ελλάδα.Α ρε Κούλη, πώς κατάφερες και έκλεισες όλη τη γη;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κλάματα είσαι.
      Συγκρίνεις την Ευρώπη με την Ελλάδα;
      Ίδιο να χάσει 30 κιλά κάποιος που ζυγίζει 150 και το ίδιο είναι να τα χάσει κάποιος που είναι 60;
      Για να σε βοηθήσω γιατί είσαι μυαλοφυγοδικος, εμείς είμαστε στα 60 και όταν χάσουμε τα 30 η Ευρώπη θα μας στείλει στον Άγιο Θανάση.

      Διαγραφή
  10. Αριστερή παρένθεση!!! Η αλλιώς κολυμβήθρα του Σιλοαμ,από εδώ και στο εξής μόνο ΑΞΙΟΙ θα σωζουν την Ελλάδα, με τους αξιουλιδες πασοκονουδιτες να περιπλανονται ποτέ εδώ και ποτέ εκεί μπας και γλύψουν κανένα κόκαλο όπως παλιά. Και με το καλό όταν το φέσι γίνει 800 δις κάποιον εκτός συστήματος θα βρούν για να του τα φορτώσουν. Και εσείς αξιουλιδες θα είστε περήφανοι γιατί θα σας κυβερνούν ΑΞΙΟΙ επιτελεικοι,οικογενιοκρατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ