Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

33 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Πλησίασαν τα 3.500 σε όλη τη χώρα
Στα 3.465 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 56 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 630 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 33 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 3.756.  Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:





Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.465, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 227.247 (ημερήσια μεταβολή +1.5%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 75 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.966 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 1.10 (95%Crl: 0.40-1.63).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 56, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.252 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 630 (67.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 81.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.516 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 406 (ημερήσια μεταβολή -8.97%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 449
ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη).

15 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΒΓΟΥΝ 6.000 ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΠΩ ΜΕΣΑΣ.
    ΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα χρυσοστομε!

      Διαγραφή
    2. Το Νοέμβριο δεν είχε εμβολιαστεί κανείς. Τώρα μπαίνει ο ιός στα γηροκομεία και δεν τρέχει κάστανο επειδή όλοι οι τρόφιμοι είναι εμβολιασμένοι. Δεν έχει καμιά σημασία ο αριθμός των κρουσμάτων στις κατηγορίες χαμηλού κινδύνου.

      Διαγραφή
  2. Ανοίξτε τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδος τώρα, ανοίξτε κομμωτήρια και νυχαδικα ΤΩΡΑ, να ανασανει η οικονομία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἅμα σοῦ μειωθῇ ὁ μισθός στά 534€, τηλεργαζόμενε δημόσιε ὑπάλληλε, νά δῶ μετά πῶς θά κελαηδᾷς γιά τά «κρούσματα» κοροϊδοϊοῦ. Ψεκασμένε καραντινάκια!

      Διαγραφή
    2. κούρασες.. δεν είναι αστείο πλέον

      Διαγραφή
  3. Κύριε Χατζηνικολάου το πρόλημά σας είναι αν μειωθεί ο μισθός σας; προφανώς δεν κουράζεστε στην τηλεργασία σας και είστε παρών σε κάθε ανάρτηση του Βεροιώτη. Μείνετε λοιπόν στο ασφαλές μετόχι σας, μην προκαλείτε με τα γραφόμενά σας και αφήστε και τους άλλους αναγνώστες στην ηρεμία τους. Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιά κάθε ἄνθρωπο εἶναι πρόβλημα ἡ μείωσι μισθοῦ καί φυσικά καί γιά μένα.

      Οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες, προδήλως, δέν ἔχετε θιγεῖ οἰκονομικῶς σοβαρά ἀπό τά ἄθλια, ἀντισυνταγματικά μέτρα δῆθεν ἀντιμετωπίσεως τῆς ἀνυπάρκτου πανδημίας, γι' αὐτό κελαηδᾶτε ὑπέρ τῆς συνεχίσεώς των.

      Καλή μετάνοια!

      Διαγραφή
    2. Ζείτε μ έναν σταθερό μισθό, εμείς οι ψεκασμενοι ζούμε χωρίς καμία βοήθεια όπως και τόσοι άλλοι συμπολίτες σας και χωρίς κανέναν μισθό. Εσείς που το πορτοφόλι σας δεν έχει επηρεαστεί γιατί φωνάζετε ολημερίς; Ασχοληθείτε γι αυτό που σας πληρώνουν χωρίς να κάνετε προπαγάνδα χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο, εκτός κι αν θεωρείτε ότι κατέχετε το αλάθητο.
      * Δεν μιλώ για την θεωρητική σας κατάρτιση.
      * Σεβαστή η άποψή σας αλλά αυτό που κάνετε δεν λέγετε άποψη.

      Διαγραφή
    3. Θα πείτε εσείς τι είναι άποψη;
      Ή πρέπει η άποψη να συμβαδίζει με την κρατική γραμμή για να θεωρηθεί σοβαρή;
      Είναι απάτη ο ιός. Σας αρέσει είτε όχι.
      Απάτη. Αν εσείς το πιστεύετε όλο αυτό λυπάμαι έχετε σοβαρό πρόβλημα νοημοσύνης και κριτικής.

      Διαγραφή
    4. 4.47 θα σου πω εγώ μία άποψη που δεν συμβαδίζει με την κρατική γραμμή και ελπίζω να την σεβαστείς!Όντως είναι απάτη ο ιός, όπως και οι θάνατοι από ναρκωτικά! Πρέπει οπωσδήποτε να αποποινικοποιθούν πάραυτα! Ήρεμα το γράφω και κυρίως, ενάντια στην κρατική γραμμή..

      Διαγραφή
  4. 7.25 το παράδειγμά σου είναι αστείο.
    Το ένα είναι απτό. Το βλέπεις εσύ κι όλοι.
    Το άλλο είναι νουφα. Αόρατο. Στα χαρτιά. Ένας ιός που Δεν τον βλέπεις. Σου λένε ότι υπάρχει .
    Εγώ δεν βλέπω ούτε μαζικές κηδείες ούτε νοσοκομεία γεμάτα κ έχω μάθει για πολλά νοσοκομεία σε τι κατάσταση είναι.
    Μάλιστα σε ένα Θεσσαλονίκη κρατούσαν μέσα κάτι γεροντακια εκβιαστικά δήθεν έχουν τον κοβιντ κ ενώ ήταν καλά στην υγεία τους δεν τους έδιναν εξητηριο κ τους κρατούσαν με το στανιό...
    Ωραια ε;
    Οκ θα μου πεις λέω ψέματα...
    Πες ότι θες αλλά είναι αλήθεια. Συνέβει αυτό. Ποιος ξέρει σε πολλά νοσοκομεία της χώρας τι άλλο γίνεται...
    Ο ελληνικός λαός είναι απροστάτευτος.
    Το καταλαβαίνετε;
    Σας νοιάζει;
    Μάλλον όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.47 Πόσους νεκρούς μέτρησες στην Ημαθία τον τελευταίο χρόνο από ναρκωτικά και πόσους από κορωνο'ι'ό..Εγώ προσωπικά ξέρω από πολύ δικούς μου γιατρούς σε νοσοκομεία που λένε ότι ασφυκτιούν οι ΜΕΘ από κορωνο'ι'ό. Και για να σε προλάβω, όχι δεν μου λένε ψέματα τα συγκεκριμένα άτομα! Και για να σε ΞΑΝΑπρολάβω,γνωρίζω ότι γίνονται και λάθος μετρήσεις στα κρούσματα,αλλά και ατασθαλίες σε κάποια νοσοκομεία τα οποία όμως είναι πολλά λιγότερα από αυτά που φαντάζεστε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος 07.47 ναι ενώ εχθές μάζευαν με φορτηγά τους νεκρούς από ναρκωτικά στην Μητροπόλεως και στην Βενιζέλου...Τα παρουσιάζετε όπως βολεύει το μυαλό σας!

      Διαγραφή
  5. Παγκόσμια συνωμοσία, ευτυχώς που υπάρχουν οι Demetrioi και οι οπαδοί τους,οι οποίοι έχουν κληρονομικό χάρισμα,υψηλού IQ και άνωθεν επιφοίτησης σε συνδυασμό με τη παντογνωσία που αναμφίβολα τους διακρίνει οδηγοντας εμάς τους αμνούς στο σωστό μονοπάτι και όχι στις λεωφόρους των εμβολίων,των "ανύπαρκτων" ιών του φιμοτρου,της καραντίνας κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ