Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

On line το νέο site της Alu-Syn

Η εταιρεία ALU-SYN E.Π.Ε. παρουσίασε τη νέα της διαδικτυακή σελίδα 
Επισκεφθείτε το site της εταιρείας (εδώ) και δείτε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα νέα γύρω από το κούφωμα! Το site της επιχείρησης συνεχώς θα εμπλουτίζεται με ότι νέο υπάρχει για την καλύτερη ιντερνετική εξυπηρέτηση σας. Η εταιρεία ALU-SYN E.Π.Ε. δημιουργήθηκε το 1996 για την παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων καλύπτοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα μερίδιο της ελληνικής αγοράς.

Ιδρυτής είναι ο Νικόλαος Τσουφλίδης ο οποίος ασχολείται με την επεξεργασία κουφωμάτων και συναφών ειδών από το 1978 και έχει προσφέρει πάνω στην κατασκευή τα μέγιστα από το δικό του μετερίζι, πλέον θεωρείται και βρίσκεται στη λίστα των top δημιουργών – κατασκευαστών κουφωμάτων πανελληνίως δίνοντας ακόμα και τις ιδέες του σε προμηθευτές για την καλύτερη επίδοση και άρτια τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει το κούφωμα στον αγοραστή.

Το 2008 η εταιρεία ALU-SYN ε.π.ε. έκανε το μεγάλο βήμα δημιουργώντας τις δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1100 m2 με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εγχώριας και ξένης αγοράς. Το 2012 η εταιρία μας ξεκίνησε να ασχολείται και με την επεξεργασία αλουμινίου και μέχρι σήμερα συνεχίζει να εξοπλίζεται σε ό,τι προστάζει η σύγχρονη τεχνολογία.

Η γκάμα των προϊόντων μεγάλωσε με θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες, με πατώματα laminate και κάγκελα inox ώστε να προσφέρουμε στον πελάτη μια πλήρης εξυπηρέτηση καλύπτοντας το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγκαίων για το σπίτι. Πλέον η μεγάλη ποικιλία που μπορεί να παρέχει η εταιρεία ALU-SYN ε.π.ε, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές την έχουν εδραιώσει στις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου.

11χλμ. Βέροιας-Νέας Νικομήδειας
Τηλ.: 2331 073281

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ