Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επανέρχεται η Εφημερίδα των Συντακτών στις "έριδες" για τη βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ

Με τίτλο "Έριδες για μία έδρα" επανέρχεται ο συντάκτης του επίμαχου παραπολιτικού της Εφημερίδας των Συντακτών (δείτε εδώ) Δημήτρης Κουκλουμπέρης στην κόντρα Καρασαρλίδου - Τόλκα. Σε νέο δημοσίευμα με αφορμή την επιστολής της Φρόσως Καρασαρλίδου αναφέρονται τα εξής: "Επιστολή της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου στην «Εφ.Συν.» με αφορμή δημοσίευμα για την ένσταση που κατέθεσε εναντίον της στο Εκλογοδικείο ο επιλαχών του ψηφοδελτίου στον Νομό Ημαθίας, Αγγελος Τόλκας. Μια πτυχή από τις υποβόσκουσες εσωτερικές αντιπαλότητες στον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει η επιστολή που έστειλε στην «Εφ.Συν.» η βουλευτίνα του στην Ημαθία, Φρόσω Καρασαρλίδου, η οποία στρέφεται εναντίον του επιλαχόντος του ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό, Αγγελου Τόλκα.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας μας, σύμφωνα με το οποίο, ο τελευταίος αναμένεται να δικαιωθεί από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, όπου προσέφυγε μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ του η έδρα που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ημαθίας.

Από την πλευρά της, η κ. Καρασαρλίδου, επιτιθέμενη στον κ. Τόλκα, τονίζει μέσω της επιστολής της ότι «για πρώτη φορά στα χρονικά κάποιος επιζητεί να βγει βουλευτής ενώ γνωρίζει, και το διαπίστωσε κατά τη διάρκεια δύο καταμετρήσεων, ότι πήρε λιγότερες ψήφους». Αρνείται δε κατηγορηματικά ότι στην εκλογική διαδικασία υπήρξε νοθεία ή αλλοίωση αποτελέσματος, όπως θεωρεί η ίδια ότι υποστηρίζει ο ανθυποψήφιός της, τον οποίο μάλιστα κάλεσε να ανακαλέσει, απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Η νοθεία στην εκλογική διαδικασία προϋποθέτει συνέργεια. Ο κ. Τόλκας, στο δημοσίευμα της “Εφ.Συν.” που φιλοξενεί την άποψή του, ισχυρίζεται ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνέργησα με δικαστικούς αντιπροσώπους προκειμένου να αλλοιώσω το εκλογικό αποτέλεσμα. Με βάση το δημοσίευμα αυτό ζητώ από τον κ. Τόλκα να διαψεύσει τον ισχυρισμό αυτό, ειδάλλως θα κληθεί να εξηγήσει τον ισχυρισμό του ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης», επισημαίνει η κ. Καρασαρλίδου και προσθέτει ότι ο αντίπαλός της «στήριξε την ένστασή του στην τεχνική παράλειψη αγνώστων σε εμένα δικαστικών αντιπροσώπων σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα, οι οποίοι δεν μονοέγραψαν τόσο τα δικά μου όσο και τα δικά του ψηφοδέλτια καθώς επίσης και των άλλων υποψηφίων».

Τέλος, ζητά από την Πολιτεία να κλείσει νομικά το κενό «το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο κ. Τόλκας προκειμένου να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα», εκτιμώντας ότι αυτή η πρακτική του «ανοίγει τον δρόμο για ευρύτερες αμφισβητήσεις του κύρους των εκλογών, εξαιτίας ακόμα και ακούσιας πλημμέλειας των δικαστικών αντιπροσώπων».

14 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είναι όλοι τους μια ωραία αριστερή ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ! Και μη χειρότερα να λες ....

      Διαγραφή
  2. H Αριστερά και η μυθολογία του ηθικού πλεονεκτήματος...XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη μια η αριστερά (του ηθικού πλεονεκτήματος...).
      Και απο την άλλη η δεξιά των (άριστων).

      Διαγραφή
  3. Ας διασπαστούν όπως μόνο η αριστερά ξέρει να κάνει. Η Επιστήμη έχει φτάσει έως την διάσπαση του ατόμου. Η αριστερά έχει ξεπεράσει αυτά τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι κυριες του 4% αποφασιστε θελετε να εισθε κομμα εξουσιας η κομμα αντιπολιτευσης;;;
    Σε αυτο πρεπει να σκεφτειτε και να αποφασισετε και να το πειτε στον λαο που σας ψηφισε. Το ΕΓΩ πρεπει να το αντικαταστησετε ΤΩΡΑ με το εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των κομμάτων εξουσίας,για το καλό της πατρίδας( εννοώ της καρέκλας)και για την ευημερία του λαού(εννοώ του παχυλου μισθού μου). Πολιτικαντικη νοοτροπία των περισσοτέρων,που αμαυρώνουν την προσπάθεια των ελάχιστων ρομαντικών πλην τιμίων πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τολκα γερά να πάρουμε το ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Φροσω έβαλε τον πήχη της αντιπροσωπείας των δυνάμεων της αντιπολιτευσης του νόμου Ημαθίας ψηλά και δυσκολα ο τολκας θα την αντικαταστήσει επαξια.
    Θα είναι μια νίκη της Ν. Δ. γιατί θα χάσει έναν αντίπαλο αιχμηρό, αξιόμαχο και αποτελεσματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσίτα τα γκάζια για το 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο,ποιος θα είναι βουλευτής. Να τελειώνουμε με τους" άριστους" της πλάκας θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια τώρα. Το εκτόπισμα που έχει η Φροσω που για να διεκδικήσει πράγματα για την Ημαθία έχει φανεί από την ανυπαρξία έργου. Άγγελε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΩ Η ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΚΑΤΩ Η ΕΕ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ