Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι κέρδισε στη μάχη των πάγκων ο Δερμιτζάκης

H αξιολόγηση των δύο προπονητών και η τακτική που ακολούθησαν
Στην πρώτη μάχη του πρωταθλήματος της Football League οι προπονητές της Βέροιας και της ΑΕΠ Κοζάνης Παύλος Δερμιτζάκης και Θεοχάρης Βοργιαζίδης μονομάχησαν, με τελικό νικητή τον τεχνικό της «Βασίλισσας». Η Βέροια επικράτησε με 3-0 και πλέον ρίχνει το βλέμμα της για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Απόλλων Πόντου που θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου και ώρα 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Βασίλης Αλαμπορινός περιγράφει την τακτική των δύο προπονητών και αναλύει τις κινήσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παύλος Δερμιτζάκης / Η κατασκευή σχηματισμού θέσεων ήταν το σύστημα 4-2-3-1. Στην επίθεση έγινε κυρίως 2-4-1-3 και στην άμυνα κυρίως 4-4-2 , με μείωση πλάτους περίπου 10-15 m στην οργανωμένη άμυνα αλλά και εύρος στα αμυντικά στημένα. Άλλαζε θέσεις στους 3 και στον φορ μπροστά ανάλογα με τις αλλαγές που έκανε και ήταν απόλυτα πετυχημένο. Πιστεύω πως πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο την ομάδα στα επιθετικά στημένα ( όλα βέβαια είναι υπόψη με το τεράστιο διάλειμμα των ανθρώπων από τις προπονήσεις). Έδινε πάντα οδηγίες επί τόπου, άλλαζε τρόπο μετάβασης και δημιουργίας... Κατεύθυνε την ομάδα και κράτησε τις γραμμές τόσο κοντά, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.

* Από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ, ξεχώρισα τον τερματοφύλακα Ψαρρά που ήταν πολύ καλός ανεξάρτητα από τα 3 γκολ που δέχθηκε από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο σύνολο και τον Καραγιαννίδη, ο οποίος έκανε οτιδήποτε ανθρωπίνως δυνατό για να σταθεί καλά.

Επίσης, ο Lee δείχνει καλά στοιχεία αλλά πνίγηκε από το pressing και το στενό μαρκάρισμα που δέχθηκε.

Προπονητής : Χαρ. Βοριαζίδης/ Ο σχηματισμός θέσεων ήταν το 4-3-3, που στην οργανωμένη άμυνα γινόταν 5-2-3 σε ζώνη και μετά 4-1-3-2. Ακόμα και 4-4-2 δοκίμασε ο τεχνικός της ΑΕΠ, αλλά δεν απέδωσε ούτε αυτό, παρά μόνο για 5 λεπτά .Άργησε πολύ να βάλει κόφτη πάνω στον Πασά στον άξονα και όταν το έκανε, ο Δερμιτζάκης άλλαζε τον Πασά θέση. Επίσης έδειξε να μην εμπιστεύεται όλο το roster του, καθώς σε κάποιες θέσεις παρ' όλο που οι παίκτες του δεν είχαν καλή παρουσία, άργησε πολύ να τους αντικαταστήσει. Δεν βρήκε τρόπους ανάπτυξης ή αντεπίθεσης καθώς και τα εργαλεία του, υπολείπονται κατά πολύ των αντιστοίχων του Δερμιτζάκη.

2 σχόλια:

  1. 2-4-1-3 τι είπε ο άνθρωπος
    Σύστημα η αριθμοί του Τζόκερ;
    Κλείστε το καλύτερα το μαγαζί γιατί γελαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο σύστημα άλλο σχηματισμός... Όλοι οι σχηματισμοί βγαίνουν μέσα από τα συστήματα οπότε σωστά το αναφέρει ο Βασίλης. Ανεβάζοντας τα μπακ ψηλά δημιουργείτε ο συγκεκριμένος σχηματισμός. Άλλο μπάλα άλλο ποδόσφαιρο φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ