Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοσκόπηση Alco: Με 14% μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Με 14 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του OPEN. Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με 37,3% έναντι 23,3% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,1%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,3%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, εκτός Βουλής μένει το ΜέΡΑ25, συγκεντρώνοντας 2,9%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5,8%, ενώ οι «Αναποφάσιστοι» αγγίζουν το 12,8%. 

Θετική γνώμη για το έργο και τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έναν χρόνο μετά την πανδημία, έχει το 48%, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα το 54% έχει αρνητική άποψη. 

«Ναι» στα εμβόλια Ρωσίας και Κίνας λένε οι ερωτηθέντες της δημοσκόπησης, απαντώντας σε ερώτημα για το εάν πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να αγοράσει εμβόλια και από τη Ρωσία και την Κίνα, κάνοντας διμερείς συμφωνίες, όπως άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες της δημοσκόπησης που ακολουθούν:









9 σχόλια:

  1. Αν ισχύουν οι δημοσκοπήσεις,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Δυστυχως,ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας ενδιαφέρεται για την πάρτυ του και δεν τον νοιάζει αν καίγεται το σπίτι του γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ τόσα χρόνια με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ειμασταν σαν Άραβες και δεν πεινούσε κάνεις. Χαχα και όλες οι προηγούμενες δίναν λεφτά και δεν είχαν φόρους. Κανένας βλέπω δεν μιλάει για τα χρήματα αυτά που μέχρι σήμερα δίνει η κυβέρνηση..και αν κάποιος πει ειναι τις ευρωπης να σκεφτεί ότι και παλιά η Ευρώπη έδινε χρήματα αλλά τα δίναν στην ανακεφαλαίωση τραπεζών.Ομως οποίος δεν τα θέλει ας αρνηθεί να τα πάρει. Η κανένας δεν λέει που από φέτος μέχρι 10.000 ευρώ εισόδημα η φορολογία από 23% πήγε στο 9%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι φαίνεται έρχονται γρήγορα οι εκλογές. Εκεί να δείτε πραγματική δημοσκόπηση για άριστους ανύπαρκτους της κυβέρνησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα έχει πάντως το νούμερο που λέγεται Έλληνας, αν τους ρωτούσες τη γνώμη τους για τους γιατρούς και νοσηλευτές πριν την πανδημία, θα έλεγαν τα χειρότερα, έπρεπε να έρθει ο covid για να κατανοήσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι πάντα πρόσφεραν και θα προσφέρουν και στο μέλλον. Το ίδιο κάνουν για το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων ακόμη και σήμερα, μετά από 10 χρόνια μνημόνια και μια πανδημία που σάρωσε όλους μας, σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί είμαστε δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δημοσιεύσεις όπως οι δημοσκοπήσεις κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο ταιζονται τα ΜΜΕ από την κυβέρνηση η ΝΔ θα προηγείται με αυτά τα ποσοστά.Δυστυχως τα ΜΜΕ βγάζουν κυβερνήσεις και όχι ο λαός.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι σοβαρά αποτελέσματα αυτά! Πληρωμένα του ΞΥΡΙΖΑ είναι! Γύρισαν στις ρίζες τους στο 12% ,αλλά από την συγκίνηση δεν το λένε.
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ