Στο δικό μας «παραμύθι» όλα θα πάνε καλά... Γι’ αυτό βάφουμε με χρώματα αισιοδοξίας και σχεδιάζουμε με αγάπη τη νέα μας ζωή. Βασιζόμενοι στην επιτυχημένη καμπάνια του ορφανοτροφείου «Strawberry Fields» των fans των Beatles, φτιάξαμε κι εμείς το δικό μας τούβλο για τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ του Νομού Ημαθίας με σκοπό την ανέγερση Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στη Βέροια. Τα τούβλα δημιουργήθηκαν από τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, στα εργαστήρια του Κέντρου. Εκεί, αφού οι ωφελούμενοι τα χώρισαν με σφυρί και καλέμι, τα έτριψαν με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας, τυπώθηκαν τα σχέδια και το κάθε τούβλο περάστηκε με λούστρο.
Στα τούβλα μας απεικονίζεται ένα σπίτι κι ένας ήλιος, που είναι τα μόνα μας ναύλα για να ονειρευόμαστε. Επιλέξαμε το ασημί χρώμα, το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και συμβολίζει τη σοφία και την καλοσύνη. Τον ήλιο μας τον βάψαμε πράσινο, το πιο γαλήνιο χρώμα που υποδηλώνει την ελπίδα. Την ελπίδα μας αυτή, ότι αγοράζοντας ένα τούβλο θα συμβάλετε στο να χτίσουμε ένα σπίτι και εκεί να στεγάσουμε τα όνειρα μας.
Τα τούβλα μας είναι αριθμημένα από το 1 μέχρι το 1000 και πωλούνται 30 ευρώ το καθένα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου ΚΔΗΦ ΑμεΑ στη Βέροια. Κάθε τούβλο είναι συλλεκτικό και μοναδικό - με αυτό τον τρόπο συνεισφέρει ο καθένας με ένα ξεχωριστό κομμάτι, που είναι αποκλειστικά δικό του.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Γρηγόρης Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 21 και ώρα 5:00 μ.μ.,
-
Στην θλίψη έχει βυθιστεί η ιατρική κοινότητα της Βέροιας, μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Μουρτζίλα. Ο γνωστός γιατρός ταξίδεψε
-
Τραγική ήταν η κατάληξη των ερευνών των Αρχών στο αρδευτικό κανάλι στον δρόμο Αλεξάνδρειας - Κρύας Βρύσης, όπου νωρίς το μεσημέρι της
-
Σαν σήμερα το 2012 ο Αρχιφύλακας Ντρίβας Νικόλαος τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας και κατέληξε σε νοσοκομείο στο «424» στη Θεσσαλονίκη.
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τάσος Τασιόπουλος. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την δημόσια παιδεία
-
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές: «Ποτέ τα παιδιά, μέσα στα αμάξια, χωρίς ειδικά καθισματάκια και χωρίς ζώνη»
-
Σούφρωσε κινητό, 90 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες - Το βράδυ την έβγαλε στο Κρατητήριο
-
Οι Ρουμάνοι λένε πως τα φρούτα χάθηκαν κάπου στο... δρόμο! Περίπου 1.000.000 ευρώ οι οφειλές
-
Μόλις ερμήνευσε τα τραγούδια: «Βαδίζεις άτακτα» και «Μ’ έχεις και με βασανίζεις», τα πανέρια «έπεσαν βροχή»
-
Για ακόμη μια χρονιά η Ένωση Άθεων διοργανώνει τον «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή, σε 4 πόλεις, προκαλώντας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.