Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Γεωργιάδης» κοντά σας καθημερινά και στη Σαρακοστή! Όλα τα προϊόντα και στην πόρτα σας!

Με πίτες (ψημένες ή κατεψυγμένες), φύλλο κρούστας, κανταΐφι, σφολιάτα, προϊόντα ζύμης - Και ολικής αλέσεως!
Η περίοδος της Σαρακοστής ξεκίνησε και αν και οι διατροφικές μας απολαύσεις είναι περιορισμένες, μια παραδοσιακή, χωριάτικη πίτα αποτελεί όαση την περίοδο της νηστείας και έχει πάντα χώρο στο τραπέζι μας. Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια, θα βρείτε κατεψυγμένες νηστίσιμες χωριάτικες πίτες, φτιαγμένες με το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο, που από το 1937 ανοίγεται με ιδιαίτερη τέχνη και μαεστρία από την οικογένεια Γεωργιάδη. Και με ένα τηλεφώνημα στα 2331093390 - 2331065198 - 6973747334, έρχονται σπίτι σας, έτοιμες φρεσκοψημένες!


Με Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα ή Πατάτα για τους νηστεύσαντες αλλά και Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί, Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι για τους μη νηστεύσαντες, οι παραδοσιακές πίτες «Γεωργιάδης» δ
ιατίθενται κατεψυγμένες για να τις ψήσετε μόνοι σας αλλά και έτοιμες ψημένες, στην πόρτα σας ή για παραλαβή από το κατάστημα, με ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα. 

Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια. 


Το κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» στη Βέροια, παραμένει ανοιχτό καθημερινά, ωράρια καταστημάτων, για να σας εξυπηρετήσει, με προϊόντα ζύμης: Φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες - πίτσα. Και πλέον, μπορείτε να βρείτε σφολιάτα, σφολιατάκια και χωριάτικη ζύμη για πίτες ολικής αλέσεως!


Όλα τα προϊόντα στην πόρτα σας χωρίς επιπλέον χρέωση - Τηλ. 2331093390 - 2331065198 - 6973747334

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:

1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 11€
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11€
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 13€
2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1€ λιγότερο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ