Quantcast

http://picasion.com/

Ένα βήμα πριν το «βαθύ κόκκινο» η Ημαθία

Ιδιαίτερα αυξημένο το φορτίο στην Αλεξάνδρεια - «Καμπανάκι» από Χαρδαλιά
Στο επίπεδο «Πολύ αυξημένου κινδύνου - Βαθύ κόκκινο» κατατάσσονται από αύριο και άλλες περιοχές της Ελλάδας που τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν αισθητή επιδημιολογική επιβάρυνση, όπως ανακοίνωσε στην σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. 

Παράλληλα, ανακοίνωσε και περιοχές όπου παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο ιικό φορτίο τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ αυτών και η Ημαθία και ειδικά ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, οι δείκτες του Μ.Ο. των 14 ημερών ανά 100.000 κατοίκους, καθώς και των 7 ημερών, στην Ημαθία και σε άλλες περιοχές, όπως Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα, Καβάλα και άλλες, σιγά σιγά επιδεινώνονται και πλησιάζουν το σημείο συναγερμού. «Γι' αυτό και θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων. Απευθύνουμε έκκληση για πιστή εφαρμογή των μέτρων σε αυτές τις περιοχές. Είναι ζωτικής σημασίας, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μην χρειαστούν επιπλέον μέτρα», ανέφερε ο Υφυπουργός. 

22 σχόλια:

  1. Άμα μια καμήλα πετάει, δεν πρόκειται να γελάσει κανείς αν δεν πάει πολύ μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσους ανεξελεκτους αρραβώνες και γλέντια Ρομα και τόσα κρούσματα σε ολα τα σχολεια της Αλεξάνδρειας έρχεται το βαθύ κόκκινο. Όλα θα κλείσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρδαλια επι τοσον καιρο κανετε πειραματα γυριζοντας πισω απο την ουρα σας. Τα Μαζικα μεσα μεταφορας φταινε και η ανικανοτητα σας μαζι με την εμμονη σας στην πεπατημενη....αλλα συστηματα χωρων εφαρμοζετε μονο αυτα που σας "βολευουν"....Σταματηστε την συγκριση της χωρας με την Αττικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύουν . Τους είπε κανείς ότι δεν αντέχουμε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μετακίνηση εντός δήμου με κωδικό 2 μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο η παίζει ρόλο η απόσταση από την μόνιμη κατοικία???Αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στο δήμο σου κινείσαι ελεύθερα. Τα 2χλμ αφορούν τους όμορους δήμους, δηλαδή δεν μπορείς να μεταβείς σε άλλο δήμο που είναι πάνω από 2 χλμ μακρυά από το δικό σου.

      https://www.ethnos.gr/ellada/148554_ti-ishyei-ti-allazei-kai-dieykriniseis-gia-toys-kodikoys-2-4-kai-6-sto-sms-13033

      Δες τα videos.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ φίλε!!!Δήμος Βέροιας εννοείται και Μακροχώρι Τριπόταμος κλπ!!! Δυστυχώς αν ισχύουν αυτά τότε κάποια όργανα της τάξης θέλουν διάβασμα!!!!

      Διαγραφή
  6. Εμείς να τηρήσουμε τα μέτρα! Η πολιτική προστασία και η αστυνομία πότε θα πράξει τα δέοντα; Στους γάμους και στους αρραβώνες που μας κρατούν ξύπνιους το σκ, είναι απλοί θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορία.Βεροια Ράχη Διαβατός για μετακίνηση θεωρούνται ίδιος Δήμος???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρίσκεις ἕνα «θετικό» στό rapid test,πού μέχρι τόν Δεκέμβριο τοῦ 2020 δέν τόν μετροῦσες κἂν στά «κρούσματα». Τώρα πλέον, ἐδῶ καὶ δυόμισι μῆνες, χωρίς καμμία προειδοποίησι ἢ τεκμηρίωσι, τόν συναριθμεῖς στά «κρούσματα». Σέ 1-2 ἡμέρες, ὁ ΙΔΙΟΣ ἄνθρωπος ὑποβάλλεται σέ μοριακό τέστ (P.C.R./Γ.Τ.Π.- γιά τά πανηγύρια) καί βρίσκεται πάλι «θετικός». Τόν προσμετρᾷς σἂν νέο «κροῦσμα»! *ΠΕΟΔΥ εἶσαι._


    Υ/Γ: Τό ὄτι τά τέστ γιά τόν κοροϊδοϊό (rapid καί PCR - Γ.Τ.Π.)εἶναι κομπογιαννίτικα εἶναι μία ἄλλη παράμετρος πού πρέπει νά ἔχουμε ὑπ' ὄψιν, ἀκόμη καί νά μή ἦσαν ψευδῆ καί παραπλανητικά ἀπό στατιστικῆς ἀπόψεως, ὅπως εἶναι, τά στοιχεῖα τοῦ ΠΕΟΔΥ._

    * ΠΕΟΔΥ = περιβόητος ΕΟΔΥ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Θεούλη μου τα σανδάλια σου θα φιλήσω ...

      Διαγραφή
  9. Ρίγη συγκίνησης πλημμυρίζουν το λαό όταν αναγιγνώσκουμε τις επιστημονικά τεκμηριωμένες τοποθετήσεις σου τρισμέγιστε DEMETRIOS. Ιατροί κονιορτοποιούν τα πτυχία τους και καθηγητές υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ενώπιον πάσης αρμοδίου Αρχής προκειμένου να απαρνηθούν τα εγκόσμια και να ακολουθήσουν το μεγαλειώδες πνευματικό ταξίδι που μας προσφέρεις. Τυχεροί και σοφοί οι γονείς που εμπιστεύονται τα μονάκριβα τέκνα τους στη διδαχή σου! Εύγε διδάσκαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ιατροί ; αυτοι οι σκιτζηδες λες που εχουν ξεφτιλιστει μαζικα; οι επίορκοι ;
      Αντε πανε βαλε την κεφάλα σου στο κρυο το νερο ρε γίδι

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ

      Διαγραφή
    3. Οι γιατροί εχουν γινει ρομπα ξεκουμποτη ρε φιλε πλακα μας κάνεις ;
      Με ολη αυτη την ανοησια εχουν γινει ρομπα.
      Δεν ειναι γιατροι αυτοι έμποροι ειναι.

      Διαγραφή
  10. Άμα δεν μαζέψετε τους γυφτους,μέχρι το 2750 θα έχουμε πρόβλημα.
    Αλλα με Τσιπρα και κουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι είναι αυτά πως γίνετε όλοι η Ελλάδα κόκκινο από τη μια μέρα στην άλλη και μόνο εδώ έχει μεταλλάξεις. Και στην γιουχαν που ξεκίνησε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τους μαυριδερους δεν τους πιάνει ο Νομος . Είναι υπεράνω ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί δεν λένε πόσα παίρνουν οι δήμαρχοι για να βάλουν τους δήμους στα κόκκινα.Την Αλεξάνδρεια θα την δώσει ο βεζυροπουλος.Ολοι βόδια είμαστε .ΝΔ.ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΛΟ ΚΚΕ ΓΙΑΝΗΣ όλοι τα παίρνουν από τις ΜΚΟ.εμεις όταν βγούμε από τα σπίτια μας όλα καμένα θα είναι.Ολοι οι βουλευτές έχουν κάνει εξουσιοδότηση στους κοιβ εκπροσώπους τους.Εχουμε μια ωραία χούντα με σερίφη τον χαρδαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφηστε το βαθυ κοκκινο κ τις μαλακιες κ μπειτε απευθειας στο θεμα,τι θελετε να πετυχετε,τι κρυβετε πισω απο αυτο...Γιατι οταν θελετε αυξανετε τα ψευτοκρουσματα κ οταν θελετε τα μειωνετε.Τωρα ξαφνικα απο την Τσικνοπεμπη συγκεκριμενα πιο αυστηρος περιορισμος κ αυριο μεθαυριο βαθυ κοκκινο! Βρε αντε κ γαμ..ειτε μαλακες!εμας δουλευετε;; αντε κ γαμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ