Quantcast

http://picasion.com/

Ο «Χολιγουντιανός γάμος» του Καραμίχου με την εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου

Ο δημοφιλής ηθοποιός από τη Βέροια, που υποδύεται τον σκληρό αστυνομικό Δημήτρη Λαϊνά στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ηλιός», έχει βάλει στόχο να διακριθεί στο Χόλιγουντ όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως σεναριογράφος! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης συμμετέχει στη συγγραφή μιας συγκλονιστικής τηλεοπτικής σειράς, μαζί με τη στενή φίλη του Δωροθέα Πάσχαλίδου, η οποία είναι εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου! Η όμορφη και ταλαντούχα σεναριογράφος είναι κόρη της Ματίνας Χατζηφωτίου, την οποία ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του, με τη Δανάη Κύρου - Σωσσίδη.

Πασχαλίδου και Καραμίχος γνωρίστηκαν στην Αμερική, καθώς η πρώτη κάνει εδώ και χρόνια καριέρα στο Χόλιγουντ, στον τομέα των κινηματογραφικών παραγωγών, και μάλιστα ήδη έχει λάβει μέρος στην ομάδα παραγωγής πολλών γνωστών σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινιών. Η καλή συνεργασία των δύο έφερε και τη δημιουργία μιας καινούργιας σειράς.

Κάποιες από τις δουλειές στις οποίες εκείνη συμμετείχε ως μέλος της παραγωγής είναι και η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και η κωμική σειρά «Swedish Dicks», με τον Σουηδό δημιουργό και ηθοποιό Πίτερ Στορμάρε, στην οποία συμμετέχουν ο Κιάνου Ριβς αλ¬λά και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη σειρά προβάλλεται και στη χώρα μας από την Cosmote Tv.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξη του είχε μιλήσει για την καριέρα του στο εξωτερικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην Αμερική πήγα ως μαθητής για μετεκπαίδευση στη σχολή της Στέλα Αντλερ, όπου διδάσκω και τώρα. Οι ακροάσεις όλες έρχονται μέσω του μάνατζερ και της ατζέντισσάς μου. Είναι δύσκολα, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. θέλει πολλή προετοιμασία και γενναιοδωρία η διαδικασία της ακρόασης και ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν θα σε πάρουν. Συνήθως, λένε, κλείνεις μία δουλειά στις 20 ακροάσεις! Οι απολαβές είναι καλές αν φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο, αλλά, για να φτάσεις εκεί, θέλει αρετή και τόλμη. Όσο για την αναγνωσιμότητα, χρειάζονται πολύ σκληρή δουλειά και τύχη».


Πηγή: Espresso

2 σχόλια:

  1. Η γυναίκα του Ζάχου Χατζηφωτίου Δανάη Σωσσίδου τι σχέση έχει με το Σωσσίδειο Γηροκομείο Βεροίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην συντελείτε να χάνουν το νόημά τους οι λέξεις!Διεθνούς φήμης καλλιτέχνης!Μακάρι βέβαια,αλλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ