Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημαθία στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης 30 Μαρτίου και η δεύτερη αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας, στην οποία συμμετείχε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Μ.Σ. Κοπανού «Η Μίεζα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου και ο Α. Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αριστοτέλης Λουτροχωρίου.
Από τους συλλόγους εκφράστηκαν ιδιαίτερες ευχαριστίες ως προς την διοίκηση του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για τη βοήθεια στη μεταφορά και ειδικότερα στους πολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους.




3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια οι οικισκοι της πολιτειας ειναι οι χορηγιες ατομων απο το κοινωνικο συνολο;;;ψηφιστε ξανα αυτην τημ Κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις γελοιοτητες της Αγγελοπουλου Γιαννας εχει ο Μητσοτακης χρηματα οπως και το 2004 που ποσα φαγωθηκαν με την Ντορα μαζι δεν ξερει κανεις....Ρε ποιους βγαλατε να σας κυβερνησουν τους αιωνιους κρατικοδιαιτους;;;Ντροπη μας σκε η του γονατου και του εγωισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ