Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα όρια χρεοκοπίας οι πράκτορες Τουρισμού Μακεδονίας και Θράκης

Ζητούν απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας για το 2021

Την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας για το 2021, τόσο για τα τουριστικά λεωφορεία όσο και για τα Ι.Χ ειδικής χρονομίσθωσης των τουριστικών γραφείων ως τρόπο συμψηφισμού για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020, που προπληρώθηκαν το 2019, ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών, Τουρισμού και Ναυτιλίας (Π.Ο.Ε.Τ.Ν). Σε επιστολή της προς τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, τον υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη και την υφυπουργό κ. Ζαχαράκη ζητά επί της ουσίας να γίνει δεκτό το αίτημα του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης, που αποτελεί μέλος της Π.Ο.Ε.Τ.Ν.

Συγκεκριμένα το αίτημα του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης αφορά την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας για το 2021, τόσο για τα τουριστικά λεωφορεία όσο και για τα Ι.Χ ειδικής χρονομίσθωσης των τουριστικών γραφείων ως τρόπο συμψηφισμού για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020, που προπληρώθηκαν το 2019, για την χρονιά δηλαδή που όλα τα τουριστικά λεωφορεία ήταν καθηλωμένα λόγω της πανδημίας.

3 σχόλια:

  1. Φτάσαμε με την εξοικείωση μας στο ίντερνετ να πετάμε με 15 ευρώ σε χώρες της Ευρώπης και με 200και 300 ευρώ να βγάζουμε εκδρομές με διαμονή και διατροφη σε μέρη όλου του κόσμου..Οταν έπαιρναν τα τριχίλιαρα και τα πεντοχίλιαρα για μια 7 ήμερη εκδρομή στο εξωτερικό ήταν καλά ;;Ξύπνησε ο κόσμος !!Αρκετά με τις εξυπνάδες σας ολοι που μάθατε να κονοματε στη τσέπη των ανθρώπων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί στό καλό, ὅλοι οἱ θιασῶτες τοῦ ἐγκλεισμοῦ καί τῶν λοιπῶν ἀντισυνταγματικῶν ἀπαγορεύσεων μέ πρόσχημα τόν κοροϊδοϊό ληγμένα παίρνετε;

      Γιά πᾶνε καί τώρα ἐκδρομή στό ἐξωτερικό, νά σέ δῶ! Ἅμα σέ βροῦν «θετικό» στό κομπογιαννίτικο κοροϊδοϊότέστ κατά τήν ἐπιστροφή, γιατί διάσημος δέν εἶσαι γιά νά ἔχῃς μεταχείρισι ἐκδραμόντων εἰς Ντουμπάι, νά μή κλαίγεσαι ἅμα καραντινιαστῇς στά καλά καθούμενα μετά._

      Διαγραφή
  2. Τα παράπονα τους στον αδωνη.... Τόσα χρόνια κ αν βγάλανε λεφτά στης πλάτες του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ