Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποδαρικό με επιτυχία για τον Ταξίαρχο Γιώργο Αδαμίδη στην Ημαθία

Με το «καλήμερα» ο Κοζανίτης ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης που τοποθετήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, σφραγίζει την δίοδο των διακινητών προς την Δυτική Μακεδονία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, συνελήφθη διακινητής οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του αυτοκινήτου με Ιρακινή καταγωγή, μετέφερε παράνομα πέντε άτομα Συριακής καταγωγής, ενώ λίγες μέρες πριν φαίνεται να πέρασαν τα σύνορα του Έβρου με σκοπό να κινηθούν προς την Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

Η ανεξέλεγκτη διακίνηση των προσφύγων και μεταναστών, αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα που διογκώνεται τον τελευταίο χρόνο, ενώ σε καθημερινή βάση η Αστυνομία έρχεται αντιμέτωπη με δεκάδες περιστατικά.

Σε κάθε περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του διακινητή οδηγού, με την συγκεκριμένη υπόθεση να αποτελεί την πρώτη επιτυχία στα νέα καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας του Ταξίαρχου Γιώργου Αδαμίδη.

2 σχόλια:

  1. επιτυχια ολων μασ ειναι να μην μπουν παρανομακαι οχι να μην φυγουν.
    αστους να παν στο καλο μη μας κανει ντα η μερκελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρομερή επιτυχία,1 τοις χιλίοις, ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ