Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάντε τα καλύτερα ψησίματα με ψησταριές από το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Βρείτε την κατάλληλη ψησταριά ανάλογα με τις ανάγκες σας και ολοκληρωμένες σειρές σε έπιπλα κήπου για BBQ κάθε μέρα!

Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται προ των πυλών και όπως όλοι ξέρουμε αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το ψήσιμο. Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εξοπλιστείτε κατάλληλα. Πέραν αυτού όμως, έχει να σας θέσει και ένα μεγάλο ερώτημα. Γιατί να περιμένουμε μία συγκεκριμένη μέρα τον χρόνο για να ψήσουμε και να μην μετατρέψουμε την κάθε μέρα μας σε γιορτή, η οποία συνοδεύεται με ψήσιμο;

Φυσικά και η απάντηση στο ερώτημα που μόλις τέθηκε, είναι πως θέλουμε η κάθε μέρα να είναι γιορτή. Εφόσον ο καιρός ανοίγει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή παρέα και ο κατάλληλος εξοπλισμός, ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή η μέρα σας να μετατραπεί σε γιορτή που συνοδεύεται με καλοψημένα φαγητά.


Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε εάν διαθέτετε την καλή παρέα, είναι μία επίσκεψη στο κατάστημα ώστε να εξοπλιστείτε με την κατάλληλη ψησταριά και να είστε απολύτως προετοιμασμένοι να προσφέρετε στους αγαπημένους σας φαγητά που αγγίζουν το απόλυτο!

Και φυσικά αν σκέφτεστε πως δεν έχετε τα κατάλληλα έπιπλα για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας για το ψήσιμο και αυτό σας αγχώνει, η λύση και εδώ δίνεται από το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας, το οποίο έχει εξασφαλίσει μία ολοκληρωμένη σειρά σε έπιπλα κήπου, ιδανικά για να συνοδεύσουν κάθε σας ημέρα.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700, 6937396771
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις επιλογές που σας προτείνει το κατάστημα, καθώς υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορείτε να προμηθευτείτε.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ