Quantcast

http://picasion.com/

Πορεία στη Βέροια κατά του lockdown

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown και πορεία στο κέντρο της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2021. Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 στην πλατεία Δημαρχείου, μέσω αφίσας που κυκλοφόρησε στα social media και αρκετοί ήταν οι πολίτες διαφόρων ηλικιών που συγκεντρώθηκαν για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία κατά των μέτρων. Λίγο μετά τις 19:30 ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία όμως κατά το πλείστον συμμετείχαν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Βουλής, των μέτρων και του lockdown. Η πορεία κινήθηκε από την οδό Μητροπόλεως προς το πάρκο τη Ελιάς και στη συνέχεια ανέβηκε προς την πλατεία Ωρολογίου και έληξε χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:










18 σχόλια:

  1. τι γλυκούλικα τάγματα εφόδου είναι αυτά! θα καμαρώνει ο φύρερ εκεί που βρίσκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδαμε παιδάκια που ήρθαν για χαβαλέ, και τους γνωστούς δήθεν αναρχικούς της πόλης μας, σε μία παρωδία.
    Για γέλια και για κλάματα οι κακόμοιροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για γέλια και για κλάματα οι κακόμοιροι
      Κοιτούσαν από τον καναπέ τους (όπως τόσα χρόνια συνηθίσαν να κάνουν)
      Και σχολιάζαν, και σχολιάζαν
      Και ασχολίαστη πέρασε η ζωή τους
      --
      Τα παιδάκια που είδαμε είναι αυτά που θα ζήσουν σε αυτόν τον τόπο όταν θα έχουμε θαφτεί έτσι κι αλλιώς από γηρατειά η κάθε άλλη αιτία θανάτου αγαπητέ.

      Διαγραφή
    2. Οι γιαλαντζί ντολμάδες γραφικοί αναρχομπάχαλοι της πόλης βρήκαν ευκαιρία και χώθηκαν στο πλήθος να φανούν. Όχι που δεν θα έγραφαν τις μ@λ@κίες τους για τον Κουφοντίνα έστω και με ευρύτερο φερετζέ στο σύνθημα για ξεκάρφωμα.

      Διαγραφή
    3. Χτές πραγματικά ήταν ότι να ναι αυτά που ακούγονταν. Μαζί φώναζαν τα 12χρονα να καεί η βουλή (να τους χαίρονται οι δάσκαλοι τους!) και μετά καπάκι "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Τί περιμένατε όταν ανάμεσα σε 12χρονα ήταν και οι γραφικοί wannabe αναρχοάπλυτοι ακροαριστεροί φασίστες που βρήκαν ευκαιρία να χωθούν για να ψαρέψουν καινούργια μέλη αλλά ταυτόχρονα βρέθηκαν εκεί και οι ψεκασμένοι του σώρρα. Χωρούσαν και τα δύο άκρα άνετα στη ίδια πορεία.

      Διαγραφή
  4. Η αστυνομια που ξυνοταν και δεν πηγε να γραψει για μασκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για κατι τέτοιους εχουμε καραντίνα!! Στο μεγαλυτερο μερος 15 χρονων! Καθίστε μεσα να τελειωνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα θελα να ξέρω ποιος απ'ολους αυτούς έχει πάρει ευθυνη για την ζωη του, τις πράξεις του, τις επιλογές του? γιατι με τον πρωτο πονο πλακώνονται στα ντεπον, χωρις να αναζητούν σχεσης αίτιας αιτιατού. αρα μολις ξεμπερδεψουμε με την μάσκα για το κοβιντ θα μας μεινει εκείνη που φορούσαμε πάντα, της υποκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έβριζαν την Βουλή και την κυβέρνηση όταν όμως η κυβέρνηση τους βάζει τα επιδόματα είναι όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουστ ζησε με εποδομα ζαγαρι και προσκυνα τους αυτο σε διδαξαν οι προγονοι μας

      Διαγραφή
  8. Ευτυχώς και κάποιοι αντιδρούν στην χούντα που μας έχουν επιβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ο γνωστός γραφικός αριστερός με την δεξιά τσέπη που σχολιάζεις δεν έχεις ζήσει ποτέ τι θα πει χούντα, αλλά κυρίως δεν έχεις ζήσει και δεν έχεις βιώσει τι σημαίνει κομμουνισμός. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλη η Ευρώπη καταδίκασε τον Ναζισμό και τον κομμουνισμό στο ίδιο ψήφισμα καθώς στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα.

      Διαγραφή
    2. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΗ 1967
      ΚΑΤΩ Η ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

      Διαγραφή
  9. Ολοι υποφέρουμε αυτοί τι παραπάνω εχουν ,μυαλό δεν εχουν σίγουρα.Μαζέψτε επιτέλους τα παιδιά σας,η ζωη μας έχει αξία και θέλουμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ἂν ἀπό τήν 1η μέρα εἴχαμε μαζικές συγκεντρώσεις κατά τῆς ψευδοϋγειονομικῆς δικτατορίας, θά κατέρρεε σἂν χάρτινος πύργος. Θά ἔμεναν μόνον οἱ ψεκασμένοι, γραφικοί ΑΡΛ* νά συζητᾶνε μεταξύ τους γιά τίς ἐμπειρίες τους ἀπό θανάτους - διασωληνώσεις λόγῳ τάχα κοροϊδοϊοῦ καί ἄλλες ἱστορίες γιά ἀγρίους (π.χ. τό millennium bug, τήν... κλιματική ἀλλαγή, τόν κίνδυνο ἀπό πτῶσι μετεωρίτου ἢ... ἐπίθεσι ἐξωγηίνων κ.τ.τ.).

    * ΑΡΛ· σημαίνει ὅ,τι καί τό ΑΡΔ, ἁπλῶς τήν θέσι τῶν δημοσιογράφων κατέλαβον πρό πολλοῦ ἐπαξίως οἱ λοιμωξιολόγοι (τῆς κακιᾶς ὥρας)._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ