Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στην Ημαθία - Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην Ημαθία, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Κουλούρας και Ραψωμανίκης. Το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έφυγε εκτός δρόμου και κατέληξε μέσα στο ορμητικό νερό με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του οχήματος, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς και για τον εντοπισμό του επιβαίνοντος ή των επιβαινόντων.

1 σχόλιο:

  1. Το "αμέσως", ειναι μετρήσιμη κατάσταση; Ξέρουμε δηλαδή τι χρόνος αντιστοιχεί στο "αμέσως"; Θα μπορέσει κάποιος να μας πει, σε πόση ωρα απο την στιγμή που ενημερώθηκε κάποιος, έφτασε στο σημείο; Χωρίς μετρήσιμα μεγέθη, δεν πρόκειται να βελτιωθεί το οτιδήποτε, οπουδήποτε. Απλά θα ακούμε το "αμέσως", το "δίνεται μάχη". το
    " υπεράνθρωπες προσπάθειες". το " παρούσα η Διοίκηση". Σε εκείνο το τεχνιτό κανάλι, ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αν εχει τρεχούμενο νερό απο τον Αλιάκμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ