Quantcast

http://picasion.com/

«Παραμυθένια» πρόταση γάμου του Δημήτρη Πιτούλια στο χιονισμένο Σέλι

Να ζήσετε και η ώρα η καλή!
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, η ημέρα των απανταχού Ερωτευμένων… Για τον πρόεδρο όμως του ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, Δημήτρη Πιτούλια και την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιωάννα, ο φετινός «Άγιος Βαλεντίνος» θα μείνει αξέχαστος, αφού η χιονισμένη μέρα στο Σέλι Ημαθίας, φωτίστηκε απ’ τα χαμόγελα του ερωτευμένου ζευγαριού και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές τους. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας επέλεξε για την παραμυθένια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τον τόπο που γεννήθηκε, το δικό του «επίγειο παράδεισο». Με σκηνικό ένα μοναδικό τοπίο, ντυμένο στα λευκά, «έγραψε» εκεί που έζησε τα καλύτερά του χρόνια, το ομορφότερο κεφάλαιο στο ονειρεμένο «love story» με τη γυναίκα της ζωής του.

Την συναρπαστική αυτή πρόταση σκηνοθέτησε με μεγάλη φαντασία και… μυστήριο, από το πρώτο χτυποκάρδι, μέχρι και το τελευταίο… ροδοπέταλο ο ανυπόμονος Δημήτρης. O κουμπάρος και γενικός αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, με τη βοήθεια λίγων καλών φίλων, φρόντισε να οργανωθεί στην εντέλεια αυτή η ρομαντική «τελετή», που ο καλλιτέχνης Γιώργος Κατσαέλης απαθανάτισε μέσα από τα φωτογραφικό του φακό και τα εντυπωσιακά πλάνα του Video - drone.

Με το απάτητο χιόνι, «ζωγραφισμένο» σε σχήμα κατακόκκινης καρδιάς, στολισμένο με ροδοπέταλα και σοκολάτες με τρυφερά μηνύματα, έμοιαζε με πανάκριβο «χαλί» στα πόδια της πανέμορφης Ιωάννας, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι σε -10 βαθμούς Κελσίου, 1450 υψόμετρο θα είχε «ραντεβού», σε μισό μετρο χιόνι, με την ομορφότερη έκπληξη της ζωής της!

Περπατώντας δειλά-δειλά, χέρι-χέρι με τον αγαπημένο της, η νεαρή κοπέλα διέσχισε, με κλειστά μάτια, την νοητή «αψίδα» που σχημάτιζαν αναμμένοι πυρσοί και έφτασε μπροστά στον μαυροπίνακα που έγραφε «Will you marry me?».

Πριν προλάβει να ανοίξει τα έκπληκτα μάτια της, ο Δημήτρης με μια υπεροχή ανθοδέσμη στα χέρια, ως πραγματικός τζέντλεμαν, γονάτισε μπροστά στην «βασίλισσα» της καρδιά του και της πρόσφερε το λαμπερό «μονόπετρο». Εκείνη συγκινημένη, του είπε κλαίγοντας με τρεμάμενη φωνή το πολυπόθητο «ναι».

Κύματα ευτυχίας πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα, την ώρα που πολύχρωμα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, σκόρπιζαν περισσότερη μαγεία στη μοναδική αυτή στιγμή, που επισφραγίστηκε με πολλά θερμά φιλιά, μέσα σε χειροκροτήματα.

Μία ανεκτίμητη στιγμή γεμάτη πάθος, έρωτα, κόκκινο, αρώματα, τρυφερά συναισθήματα, μαγικές εικόνες και πολύτιμες μνήμες που η «οικογένεια» του ΤΑΑ Α.Π..Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball εύχεται να ακολουθούν παντοτινά το αγαπημένο ζευγάρι στην παραμυθένια του καινούρια ζωή και να’ ναι πάντα ευτυχισμένο.

Δείτε το video:



10 σχόλια:

  1. Απ το κρύο έκλεγε η κοπέλα!
    Ωραίο βιντεάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΥΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζησουν να ευτυχησουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε μας ρε Πιτούλια, ααχολήσου με τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι ρε παιδιά αλλά όλα στο βωμό της δημοσιότητας. Καμμία προσωπική στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά εκτός από πρόεδρος τι δουλειά κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η δημοσιότητα για μια άκρως προσωπική στιγμή δηλώνει κόμπλεξ και όχι μόνο.. Να ζήσουν όμως κ να ευτυχισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ