Quantcast

http://picasion.com/

Ποια σχολεία του δήμου Βέροιας θα παραμείνουν την Παρασκευή κλειστά

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με εξαίρεση δύο σχολεία, λόγω προβλημάτων θέρμανσης που αντιμετωπίζουν στα κτίριά τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η απόφαση: Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι αύριο 19 Φεβρουαρίου 2021 όλες οι Σχολικές Μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από το 1ο Γυμνάσιο (Γιοτζαλίκια) και το 2ο Λύκειο (Γιοτζαλίκια) λόγω τεχνικού προβλήματος στη θέρμανση των κτιρίων.


6 σχόλια:

  1. ενα ολοκαινουργιο σχολειο να εχει προβληματα θερμανσης και οχι μονο...αυτα μονο στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ?ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χτίστηκε στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος όχι όμως ως σχολείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προχειροδουλειές του ποδαριού όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος μας. Κι η αλήθεια είναι ότι η ευθύνη είναι ΟΛΗ δικιά μας αφού ο Δήμαρχος μας τελεί τη 2η θητεία του (κάπου εδώ θα πάρουν μπρος τα τρολ του, τι τσάμπα τα πληρώνουμε;). ΟΜΩΣ δεν το λες και ένα από τα χειρότερα σχολεία με τίποτα. Μάλλον είσαι άσχετος με τα σχολεία, δηλαδή τα βλέπεις μόνο από έξω. Γιατί είναι ένα καινούργιο σχολείο με όλα τα καλά αυτού του γεγονότος που όμως έχει ανάγκη υποδομών αφού ένα σχολείο δεν μπορεί να είναι μόνο μάρμαρο και τσιμέντα. Θέλει ΥΠΟΔΟΜΕΣ όπως στέγαστρο, κανονικό γυμναστήριο κι όχι αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και φυσικά οπτική ίνα για ίντερνετ. Αιτήματα των παιδιών και όλης της σχολικής κοινότητας του συγκροτήματος. Αιτήματα χρόνια αλλά επίσης χρόνια τώρα κούφιες υποσχέσεις, καθώς και διαπλεκόμενοι ή αδιάφοροι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. Η γνωστή κακοδαιμονία μας. Θα γίνει κάτι επιτέλους, τι λέτε;

      Διαγραφή
  3. 13 κρουσματα σημερα...Αναβαινουμε η ειναι η ιδεα μου?τελικα τα σχολεια παιζουν ρολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπερσύγχρονο σχολειο μας ελεγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να λες είναι το πιο καινούριο σχολείο στην Ημαθία. Απλώς αντί για καυστήρα πετρελαίου έχει αντλία θερμότητας, η οποία φαίνεται ότι στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάτι παθαίνει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ