Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία της Νέας Νικομήδειας

Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς έστειλαν στην Κυριακάτικη αιμοδοσία τα μέλη του συλλόγου της Νέας Νικομήδειας, καθώς ο αριθμός των υπέρ πολύτιμων μονάδων αίματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 54 συμπολίτες μας αψήφησαν την φοβία των ημερών, άφησαν για λίγο τις προσωπικές και οικογενειακές τους ασχολίες και προσήλθαν με προθυμία, χαρά, υπομονή και υψηλό αίσθημα ευθύνης στα γραφεία του Συλλόγου για να προσφέρουν το αίμα τους μέσα από την καρδιά τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΑ συμμετέχει από τον Ιούνιο του 2020 στην δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», με σκοπό να συμβάλει ενεργά στην αντιμετώπιση των μεγάλων ελλείψεων αίματος που παρατηρείται στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει από καρδιάς όλους τους αιμοδότες που προσέφεραν το πολύτιμο αυτό αγαθό. Ευχαριστεί την Γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας για την ακούραστη εξυπηρέτηση των Αιμοδοτών.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας μοιράστηκαν στους αιμοδότες βασιλοπιτάκια προσφορά του αρτοποιού Σπύρου Κωστογλίδη, λουλούδια προσφορά του ανθοπωλείου «ΑΝΘΕΩΝ ΤΕΧΝΗ» και εδέσματα προσφορά του αρτοποιείου Ταραμονλής Παράδοση.

Τυχερός ο Ευτηριάδης Γιώργος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Νικομήδειας, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή προσφορά του κρεοπωλείου THE BUCHER SHOP.

Την αφίσα του Συλλόγου επιμελήθηκε η γραφίστρια Στέλλα Τζημαντάκου. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλους αυτούς τους χορηγούς που πάντα βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο και στηρίζουν τις δράσεις του.

Τέλος το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης Λαός, Ημερήσια, Βεροιώτης και Πληροφοριοδότης για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου, τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον αντιπρόσωπο του Αλέξανδρο Τσαχουρίδη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γεώργιο Ευτυριάδη για την συνεργασία τους έτσι ώστε να παρευρεθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δωρεάν rapid test στο χώρο της αιμοδοσίας αλλά και για την φροντίδα του χώρου.

Στόχος του Συλλόγου η αυτάρκεια της χώρας σε αίμα. Ο στόχος είναι εφικτός. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. Πετυχημένη η μεταμφίεση των "γιατρών" .
    Τι ντύθηκαν αλήθεια ;
    Σφαγείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ...ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΙΟΣ...ΑΠΛΑ ΠΑΛΙΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ