Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/2 - 28/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Στις 18 Φεβρουαρίου 2021 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα, στους Ιχθύες ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στον γενέθλιο κύκλο. Ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει εσωτερικά κομμάτια του εαυτού μας, που συνήθως κρύβονται πίσω από την προσωπικότητα. Βέβαια αυτό δεν οδηγεί πάντα σε αποκαλύψεις, ωστόσο μπορούμε να περάσουμε σε κατάσταση αποδοχής και ειλικρινής αναγνώρισης των κρυφών μας σημείων. Ο Ήλιος στους Ιχθύες όμως κρύβει τον κίνδυνο της εξιδανίκευσης και αυτό συχνά αλλοιώνει την εικόνα μας προς τα έξω. Σε γενικές γραμμές όμως ο Ήλιος στους Ιχθύες θα δώσει έμφαση σε συναισθήματα συμπόνιας, αλληλεγγύης και θα χαθούν σημαντικά τα όρια μέσα στις προσωπικές σχέσεις.

♈ Κριός

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει με άγχος για ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας φίλε Κριέ. Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, προκαλεί πιέσεις για την έκβαση των επαγγελματικών σου, όμως κάποιες λύσεις να ξέρεις θα δοθούν! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και επρόκειτο να σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και ευαίσθητο με τους οικείους σου! Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού θα δώσει σημαντικές λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και θα πάρεις ανάσα. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης θα σημάνει την έναρξη μίας νέας σημαντικής σχέσης ή φιλίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναλογίζεσαι σφάλματα του χτες και ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι και εσύ με την σειρά σου δεν λειτούργησες σωστά σε ένα άτομο που είχε για σένα σημαντική αξία! Μία σπουδαία γνωριμία για τους ελεύθερους θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις εξελίξεις της Άνοιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ανήσυχος και παγιδευμένος κατά κάποιο τρόπο, όμως κάποιες λύσεις θα δοθούν για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και θα πάρεις ανάσα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και για σένα φίλε μου Ταύρε τα πιο δύσκολα πέρασαν, τα αφήνεις πίσω σου! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου εντείνει τον ερωτισμό σου και φέρνει πικάντικες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς, βελτιώνοντας τις συνθήκες στα αισθηματικά τονώνοντας τις ευχάριστες εξελίξεις από φίλους και πρόσωπα αγαπημένα. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά σε αλλαγές που θα σε τονώσουν σημαντικά! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης φέρνει μία θετική έκβαση σε μία επαγγελματική σου υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μπαίνεις σε μία πιο τρυφερή και ζεστή περίοδο, όπου μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Φρόντισε ωστόσο να περιορίσεις τα πείσματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα η εβδομάδα είναι θετική γιατί θα υπάρξουν κάποια νέα , ειδήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο! Στα οικονομικά για την ώρα φαίνεται ότι τακτοποιείς εκκρεμότητες αλλά το κάνεις με επιτυχία.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Σημαντική η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου όπου εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε τακτοποιείς πράγματα που είχαν μείνει πίσω. Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν συναισθηματικό αναβρασμό για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια , το παρελθόν, προσοχή στα νεύρα και στις εντάσεις. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς από το Σάββατο, έτσι να γνωρίζεις ότι πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν και αφορούν την προσωπική σου ζωή, θα αποκατασταθούν! Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού βοηθά στην εύρυθμη εξέλιξη των εργασιακών σου! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης σου δίνει την δυναμική για να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα έχει έρθει η στιγμή να ηρεμήσεις να κατανοήσεις τι είναι αυτό που επιθυμείς να παραμείνει σταθερά στη ζωή σου, ή να αποσαφηνίσεις τι ακριβώς αναζητάς για το μέλλον σου! Η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες επικοινωνίες που σε τονώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μετά από ένα κύμα εντάσεων ή και άγχους βρίσκεις και πάλι την σειρά σου, δεν παύει να έχεις ανησυχία για το αύριο! Στα οικονομικά δεν παρουσιάζονται σημαντικές μεταβολές.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Είσαι έτοιμος φίλε μου Καρκίνε να αποχαιρετίσεις τον Φεβρουάριο και οι συνθήκες στη ζωή σου βελτιώνονται αισθητά! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες στο προσκήνιο, όμως εσύ από την πλευρά σου ίσως σταθείς κάπως εύθικτος οπότε απόφυγε τις παρεξηγήσεις ! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα τονώσει ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή με χαρμόσυνα μηνύματα και ευκαιρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που θες. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, φέρνει μία χαρμόσυνη εξέλιξη από πρόσωπο αγαπημένο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης , σε βοηθά να ξεπεράσεις πληγές του χτες, ενώ έρχεται και σημαντική εξέλιξη για θέμα οικονομικά όπου η έκβαση θα είναι θετική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ανάσα ανανέωσης έρχεται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα όπου η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του ιχθύ! Η σχέση σου αρχίζει να μπαίνει σε μία καλύτερη πορεία, ενώ κάποιες επικοινωνίες που θα υπάρξουν σε σένα που είσαι χωρίς ταίρι θα προσφέρουν σημαντική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει φόβος και ανησυχία, ενώ κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεις σε κάνουν να ανησυχείς για την έκβαση των υποχρεώσεων σου! Στα οικονομικά σου ωστόσο όσο και να αγχώνεσαι να ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις!

♌ Λέων

Γενικά

Δεν έχεις περάσει και εύκολα τον Φεβρουάριο φίλε μου Λέοντα, όμως η τελευταία εβδομάδα του μήνα σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, εντείνει την ανασφάλεια για υποθέσεις οικονομικές ενώ και στα αισθηματικά σου χαρακτηριστική θα είναι η αστάθεια που θα αισθάνεσαι! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και από αυτή την θέση σταδιακά θα σε ανακουφίσει τόσο σε οικονομικές εκκρεμότητες, όσο και σε ζητήματα που αφορούν μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, σε πριμοδοτεί με ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά κάτι που θα δώσει και θάρρος για τα οικονομικά. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης, φέρνει την προοπτική και εξέλιξη μίας σχέσης που έχει κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις περάσει δύσκολα, όμως οι πλανητικές τάσεις δηλώνουν ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσεις σελίδα, να πας παρακάτω, να κάνεις μία νέα αρχή και να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που σου έδωσε η τελευταία περίοδος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι ασταθές ή και αβέβαιο, αυτό που μπορώ ωστόσο να σου πω είναι ότι θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα κάποιες χαρμόσυνες επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα! Προσοχή στα έξοδα γιατί η Πανσέληνος αδειάζει εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαντική η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου για σένα που ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, αφού το Σάββατο έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο! Τις ημέρες που ακολουθούν λοιπόν θα είσαι κάπως εύθικτος, δεδομένου ότι κάποια πράγματα μπορεί να πηγαίνουν στραβά, ή να έχουν πέσει οι υποχρεώσεις όλες σαν βουνό και εσύ να προσπαθείς να βάλεις σε όλα μία σειρά. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς, σταδιακά λοιπόν το κλίμα στα αισθηματικά σου θα αλλάξει, ενώ σε περιμένουν και ζεστές ρομαντικές στιγμές που θα σε τονώσουν σημαντικά. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, φέρνει ευχάριστες προτάσεις και επικοινωνίες που σε ανεβάζουν! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης σε βοηθά μέσα από συμπτώσεις και τυχαία γεγονότα να βρεθείς ευεργετημένος στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους τα αισθηματικά σου ενεργοποιούνται και η ανάγκη σου για ένα ζεστό χάδι, μία αγκαλιά, έναν άνθρωπο που θα σου προσφέρει αρμονία, είναι κάτι το οποίο και θα ικανοποιηθεί! ¨Όλα αυτά να τα περιμένεις ωστόσο μετά το Σάββατο που θα περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που είσαι ανήσυχος να ξέρεις ότι η εβδομάδα σε βοηθά και να τακτοποιηθούν κάποιες υποθέσεις σου και να κινητοποιηθείς πιο ενεργά για την λύση κάποιων προβλημάτων. Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι μεταβατική χωρίς μεγάλες μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και δεν μπορείς να έχεις παράπονο, είσαι από τα ζώδια που πέρασαν πιο ήπια αυτό τον παγερό μήνα! Την εβδομάδα που διανύουμε η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, ρίχνει για λίγο την ψυχολογία σου και έχεις περισσότερη ανάγκη από απομόνωση, σκέψη και περισυλλογή! Μία ικανοποίηση για μία οικονομική υπόθεση είναι αναμενόμενο να έρθει αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς το Σαββατοκύριακο βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου, της εργασίας σου ή ακόμα και της φυσικής σου κατάστασης όπου σταδιακά θα νιώσεις πιο ενδυναμωμένος! Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού δίνει την διέξοδο και την λύση σε εργασιακά οικονομικά, ενώ Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης, αναμένεται να χαρίσει απλόχερα τα δώρα του στα αισθηματικά σου για να μην μείνεις ούτε στιγμή μόνος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα νέα για τα αισθηματικά σου θα είναι πάντα ευχάριστα όλη την χρονιά, ωστόσο αυτή την εβδομάδα το μόνο που θέλω να συγκρατήσεις είναι την καχυποψία και την γκρίνια σου, για να μην χαλάσεις από μόνος σου την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε επαγγελματικό αδιέξοδο όμως για ζητήματα εργασιακά αναμένεται να έχεις κάποια νέα που κατοχυρώνουν μία πολύ καλύτερη πορεία! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Την τελευταία εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ χαλαρώνεις, ηρεμείς και προσπαθείς να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, εκπληρώνει μία επιθυμία, ένα όνειρο ή ένα σχέδιο που είχες ως τώρα ενώ συνειδητοποιείς ότι έχεις στο πλευρό σου τους συμπαραστάτες εκείνους που σε βοηθούν στα δύσκολα! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα ενεργοποιήσει για τα καλά την αισθηματική σου ζωή η οποία και θα τονωθεί πολύ έως και τις 22/3. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού φέρνει μία ευχάριστη έκπληξη που αφορά τα παιδιά ή τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους όμορφες στιγμές, αυτός είναι ο τίτλος για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου κάποια χαρούλα θα την πάρεις! Ιδιαίτερα από το Σάββατο όπου και θα περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες ξυπνά μέσα σου και πάλι η επιθυμία για φλερτ (κάτι το οποίο και είχες ξεχάσει), ενώ αν είσαι σε σχέση επιτέλους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου για να περάσετε καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δεν είναι άσχημη για τα επαγγελματικά σου, χωρίς όμως να σημαίνει ότι υπάρχουν οι μεγάλες και σπουδαίες εξελίξεις που σου δίνουν σπουδαία ικανοποίηση! Στα οικονομικά σου αναμένεται να πάρεις μία έκπληξη.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αγαπητέ μου Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστο και νευρικό.Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, σε προβληματίζει για την έκβαση των επαγγελματικών σου όπου εκεί τα πράγματα δεν φαίνονται να εξελίσσονται έτσι όπως επιθυμείς. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς το Σαββατοκύριακο βελτιώνοντας την διάθεσή σου, αλλά και τις συνθήκες μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Λύνονται κάποια ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούσαν. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης να αναμένεις ότι θα φέρει μία σημαντική είδηση – πρόταση για μία μελλοντική σχέση ή συνεργασία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ηρεμείς, αρχίζεις να βάζεις νερό στο κρασί σου αναζητώντας αυτό το διάστημα την ζεστασιά, την τρυφερότητα μα προπάντων την σταθερότητα κάτι το οποίο και σου δίνεται! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έρχεται και σημαντική στιγμή ή γνωριμία που σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα δεν χαρακτηρίζεται ευοίωνη, αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο τα φέρνει ανάποδα από ότι μπορεί να περίμενες ή να φανταζόσουν! στα οικονομικά σου είσαι σε μεταβατικό στάδιο δέχεσαι όμως στήριξη και υπάρχει ισορροπία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Βρισκόμαστε στο τέλος του Φεβρουαρίου και η τελευταία εβδομάδα αυτού του παγερού μήνα εσένα σε βρίσκει με επιτυχίες και ενδυνάμωση αγαπητέ μου Αιγόκερε. Σε αυτό θα συντελέσει φυσικά το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που θα φέρει την δικαίωση, την διάκριση και την κατάκτηση που αναζητάς. Ζητήματα που αφορούν έγγραφα, επαφές και συμφωνίες είναι προς εξέλιξη σου δημιουργούν όμως μία αναταραχή λόγω της Πανσελήνου που σχηματίζεται το Σάββατο. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και από αυτή την θέση σε κάνει πιο ζεστό και αγαπητό με το περιβάλλον σου! Μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά είναι πραγματικά το τυχερό σημείο του μήνα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα γλυκαίνεις και αρχίζεις να κατανοείς σε βάθος το ταίρι σου ενώ υπάρχουν και όμορφες επικοινωνίες που δημιουργούν μία πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στον ορίζοντα. Για σένα που δεν έχεις σχέση, οι μέρες φέρνουν την επαφή με ένα άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά, ή τουλάχιστον να ενεργοποιηθείς για να βάλεις κάποια πράγματα σε ένα πλάνο! Στα οικονομικά σου το διάστημα είναι εξαιρετικό, γιατί μέσα στην κρίση της εποχής, εσύ καταφέρνεις και δημιουργείς τις ευκαιρίες εκείνες που θα αποφέρουν καρπούς λίγο αργότερα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Δύσκολος ο Φεβρουάριος ήταν για σένα Υδροχόε μου όμως τώρα καθώς οδεύουμε προς το τέλος του θα μπορέσεις σταδιακά να βρεις τις ισορροπίες σου! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, χρωματίζει όλη την εβδομάδα σου με ανησυχία για τα οικονομικά. Παρόλο που οι συνθήκες που υπάρχουν τώρα σε επαγγελματικά και οικονομικά δεν σε ευχαριστούν να ξέρεις ότι το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα φέρει την βελτίωση του εισοδήματός σου, κάνε λοιπόν λίγη υπομονή ακόμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης φέρνει την αποκατάσταση, την εξέλιξη ή την τυχερή στιγμή στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέλεις την ελευθερία σου, αυτό το ξέρουμε και το έχουμε εμπεδώσει (και εμείς, κι εσύ, και το ταίρι σου), όμως η εβδομάδα έχει μία πολύ καλή προοπτική για σένα που είσαι σε περίοδο ελευθερίας! Μία τυχαία γνωριμία θα σημάνει πολλά για το μέλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν εξελίσσονται στους κανονικούς τους ρυθμούς και αυτό σε ανησυχεί πολύ για την έκβαση των οικονομικών σου! Φρόντισε να ησυχάσεις γιατί μετά το τέλος της εβδομάδας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Φτάσαμε στο φινάλε του Φεβρουαρίου και κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενες αγαπητέ μου Ιχθύ. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα φέρνει την ένταση και την σύγκρουση στην σχέση, στο γάμο ή με μία μόνιμη συνεργασία που είναι σημαντική για σένα! Το άγχος που έχεις αυτή την περίοδο μπορεί να σε κάνει να παρεξηγήσεις καταστάσεις ή και να παρεξηγηθείς, για αυτό συγκρατήσουν! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου – αυτό το Σάββατο - ! Μπαίνεις σε μία περίοδο ερωτισμού, γοητείας, μαγνητισμού, όπου πολλά όμορφα γεγονότα θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις στην δική σου χρυσή εποχή όπου πολλά θα αλλάξουν! Από το Σάββατο με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο οι εξελίξεις αναμένονται να είναι μόνο θετικές και ανανεωτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι αγχωτικό και βρίσκεσαι και σε αντιπαράθεση με άτομα που συνεργάζεσαι ή τουλάχιστον υπάρχει μία πιο τεταμένη ατμόσφαιρα! Ευνοείσαι πολύ περισσότερο για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Στα οικονομικά είσαι σε στασιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ