Quantcast

http://picasion.com/

Καταγγελία στην Εισαγγελία Βέροιας από μηχανικούς για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Στις 23 Φεβρουαρίου και ημέρα Τρίτη, στην εισαγγελία Βεροίας, έγινε καταγγελία από Ομάδα Μηχανικών Βέροιας, για πιθανή καταχώρηση ψευδών στοιχείων και ενδεχόμενης χρήσης παράνομου λογισμικού στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ - Αυτονομώ". Σύμφωνα με την καταγγελία: 
Κατόπιν ολοκλήρωσης του κύκλου υποβολής αιτήσεων, προς ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ, προβαίνουμε σε αυτή τη δημόσια διαμαρτυρία μας, με την οποία ζητούμε να διερευνήσετε εάν υπάρχουν αιτήσεις, όπου έχει γίνει εσκεμμένα ψευδής δήλωση στοιχείων»,

Συγκεκριμένα, όπως έχει γραφτεί σε δημόσιες ομάδες συζήτησης σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί μηχανικοί πιθανά έπραξαν οι ίδιοι ή συμβούλευσαν τους πελάτες τους κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης, στον πίνακα παρεμβάσεων να δηλώσουν μία κατηγορία παρέμβασης, αντί του συνόλου των παρεμβάσεων που καταγράφονται στο επισυναπτόμενο δικαιολογητικό (παράρτημα ΙΙΙ).

Ζητάμε να γίνει απένταξη - ακύρωση από το πρόγραμμα, των αιτήσεων με πιθανά ψευδή στοιχεία και αποδέσμευση του ποσού που δεσμεύτηκε για τις συγκεκριμένες αιτήσεις, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αιτήσεις που έμειναν εκτός, λόγω χρονικής καθυστέρησης (οι πολλές παρεμβάσεις απαιτούνε και περισσότερο χρόνο υποβολής).

Είναι προφανές ότι για τον έλεγχο – υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων μας είναι αναπόφευκτη η προσωρινή διακοπή του προγράμματος, έως ότου γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των καταγγελιών από τις αρμόδιες αρχές.


ΟΜΑΔΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βελέντζας Ιωάννης - Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Δασκαλοπούλου Σταυρούλα - Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος – Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

6 σχόλια:

  1. Σωμφωνο πως πρέπει να γίνει ακύρωση για πολλοί εδρασαν και εγγριθηκαν χωρίς να ακολουθήσουν τους νόμιμους τρόπους, ας ακυρωθεί και να μπουν με τον νέο τρόπο ένταξης που θα ανακοινωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νωρίς το θυμήθηκαν οι δικοί μας, αφότου ξεκινάνε την αποστολή των δικαιολογητικών τους οι ωφελούμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πλάνο ήταν το εξής.

    ΜΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΆΒΕΙ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΕΊΔΕ.
    Απόλυτα επιστημονικά τα κριτήρια ένταξης, σέβονται τους επιστήμονες Πολ. Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και τους πελάτες των.
    Τα καζίνο στο Μόντε Κάρλο εκατό χρόνια λειτουργουν με τον παράγοντα τύχη και δεν διαμαρτηρηθηκε κανένας, οι Έλληνες είστε ανάποδος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο πράγμα που έπρεπε να ζητάμε είναι την πλήρη ένταξη όλων όσων έκαναν ηλεκτρονική υποβολή. Με αύξηση βεβαίως των χρημάτων του προϋπολογισμού Υπάρχουν τα χρήματα και αυτό και μόνο πρέπει να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον θα πρέπει οι "συνάδελφοι' αφού πάρουν τις απαντήσεις τους να επανέλθουν με ένα συγνώμη γιατί έβαλαν τούς πάντες στον ίδιο σάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λαμογια και η πονηρια στην χωρα περισσευει...εχει και μια πολιτεια που δεν νοιαζεται για την αντικειμενικη θεωρηση-εφαρμογη, οποτε δενει καλα το σιροπι του τυχοδιωκτισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ