Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

20 κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα στην Ημαθία

Στα 1.913 ανέρχεται ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. 28 είναι οι συμπολίτες μας που κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ 357 είναι οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 24ης Φεβρουαρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 20 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 3.403.

Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:



Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.913, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 184.686 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.578 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.95 (95%Crl: 0.21-1.70)

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 28, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.371 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 357 (69.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 86.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.299 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 304 (ημερήσια μεταβολή +1.67%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 258
ασθενείς.

Hλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

7 σχόλια:

  1. Κυβέρνηση δολοφόνων θα λογοδοτησετε στη δικαιοσύνη για τον χειρισμό της πανδημίας Είστε αποκλειστικοι υπεύθυνοι για την εξέλιξη και της συνέπειες των δύο κυμάτων αυτό του Νοεμβρίου και το τωρινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε δικαιοσύνη σαυτην την χώρα;
      Τους ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που μας χρέωσαν με την 6μηνη διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη 130 δις € και υποθήκευση της περιουσίας του ελληνικού κράτους για 100 χρόνια.... τους δίκασε κάποια δικαιοσύνη;

      Διαγραφή
    2. 37 δις πλεόνασμα σου αφησε ο Σύριζα.Ακομη κάνεις σύγκριση ;

      Διαγραφή
    3. τα 130 δις που τα είδες ρε έξυπνε , αρκετά με αυτή την αηδία και καραμέλα σας , δεν κοιτάτε τα χάλια σας λεω εγώ . Μακεδονομάχοι της κακιάς ώρας .Μάθατε να λέτε μόνο αυτό , αλλά για την τωρινή κατάσταση πάλι οι ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ θα φταίνε , ποτέ η ΝΔ ??? σαν δεν ντρέπεστε άχρηστοι .

      Διαγραφή
    4. Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω. Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που … πολεμάω! Θέλω να γίνω αριστερός. Να παίρνω χορηγίες, επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες. Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει. Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια. Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία. Θέλω να γίνω αριστερός. Ένα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες. Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων. Θέλω να γίνω αριστερός. Μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου. Θέλω να γίνω αριστερός. Να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι. Θέλω να γίνω αριστερός. Να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω … έδρανο, να κοιμηθώ πολύ. Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω. Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού. Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι. Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα. Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια. Θέλω να γίνω αριστερός. Να βρίζω τον Χριστό. Αλλοδαποί αλλόθρησκοι να μ’ έχουν για αρχηγό. Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω. Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός. Θέλω να γίνω αριστερός. Να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη.

      Διαγραφή
    5. Προς το παρόν μείνε καραδεξιος και με όλους όσους ρήμαξαν τις ζωές μας.

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος φταίει που δεν τήρησε τα μέτρα.
    Η κυβέρνηση πήρε τα σωστά μέτρα στον σωστό χρόνο, είχε οργανωμένο άρτια από πριν σε υλικά και έμψυχο δυναμικό τα νοσοκομεία της χωρας.
    Οι γέροι που καθοντε στα παγκάκια φταινε και τα πιτσιρίκια που καθοντε το ένα πάνω στο άλλο.
    Αμήν.
    Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελεησων ημάς. (με ή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ