Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρυπίδης: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Σε φωτογραφία, απεικονίζεται sms με τη φράση «θα φας σφαίρες»
Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Άρη, ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, επιτίθεται σε «συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media», χωρίς πάντως να κατονομάζει κάποιον, επειδή «επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια». Ο επιχειρηματίας από την Ημαθία κάνει, μάλιστα, λόγο για «επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου». Αναλυτικά η δήλωση Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον Άρη και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του Άρη, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του Άρη ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Δείτε το SMS με κλικ εδώ...

7 σχόλια:

  1. Ας ήσουν εντάξει και δε θα σε απειλούσε κανείς Μήπως να αρχίσουμε να κλαίμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες στο κλαμπ του big five,αυτό είναι αναβάθμιση.Τωρα θα κυκλοφορας με σωματοφύλακες όπως οι Μαρινάκης,Μελισσανίδης,Αλαφούζος και ο Σαββίδης.Πριν πας τον Άρη στη 2η θέση σε απειλούσε κάνεις έτσι όχι ? Άρα γνωρίζεις ποιοι δεν θέλουν την διεύρυνση του big four στο έδειξαν αγωνιστικά πρώτα ,εσύ έκανες ότι δεν το κατάλαβες τώρα στο δείχνουν με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ Βεροιώτη ωραίος είσαι. Την προηγούμενη εβδομάδα που τον έψαχνε ο εισαγγελέας το έκανες γαργάρα, ενώ τώρα σπεύδεις αμέσως να προβάλεις αυτά που ισχυρίζεται ο Τοτός....Αντικειμενική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρει κανένας τον ND NUR ALOM?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ